flashback! Én sem akarok beleszólni, de öngyilkosság amit csinálsz. Néhány hozzászólásodból kiderül, hogy itt az alapfogalmak is tisztázásra szorulnak. Tehát amikor ilyeneket kérdezel, hogy megfelelő megoldás e, ha a tőkeáttétet kisebbre veszed, hogy kisebb legyen a kockázatod, a bróker banknak nevezed, meg minilotos számlát akarsz nyitni 1500 alatt dollárral mind mind arra utal, hogy egy minimális tudással akarsz nekivágni olyan dolognak ahol 10 emberből 1-2 lesz sikeres. Pedig elhiheted, hogy abból a 10-ből többen komolyabban felkészülnek mint te.
Azon, hogy mennyi demo kell el lehet vitatkozni. De magyarázd már el nekem, hogy ha demo számlán nem tudsz folyamatosan nyerőt produkálni bármilyen piaci helyzetben, akkor miből gondolod, hogy éles számlán, ahol mellé jön egy nagy halom más befolyás is, hogyan fogod egyáltalán megőrizni a pénzed, mikor olyanokat mondasz, hogy akiszállás a mohóságon múlik. persze pár hozzászólással később azt mondod, hogy van stratégiád. Most akkor hogyan is van ez?
A javaslatom amit csak azért adok, hogy ne fűtsd a kazán a pénzeddel. Demózz csak nyugodtan, egy olyan brókernél, ahol van microlot. Mindaddig ne nyiss éles számlát amíg meg nem alapozod azt tudásban, vagyis tudj folyamatosan pozitív számlát felmutatni. Utána nyiss egy 500-1000 dolláros éles számlát és nagyon de nagyon óvatosan kezd el kereskedni. ne a profittal foglalkozz, meg, hogy napi 5000 keress (mert ez egy butaság), hanem hogy minél jobban és pontosabban végrehajtsd a kereskedéseket. csak szépen lassan lépkedj előre. Vagy sietsz valahová? Ha igen akkor csapj a közepébe, itt mindig kell a friss hús a levesbe.