Téma: A Stratégia
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-07-15, 16:45   #25 (permalink)
Stockwalker
Tag

Hely: Jászberény
Összes hozzászólás: 70
Hírnév szint: 3
Stockwalker a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Szia ,
1. Az eladási ajánlatot nem,mert értelemszerűen akkor még nincs nálad a részvény,viszont a Vétel DT ajánlatot betudod vinni a rendszerbe,pontosan nem tudom hogy mikor,de tőzsdenyitás előtt 1 órával még biztos hogy engedni fogja,én már próbáltam 8:30 után bevinni vétel DT-t,de nem lehetett.
2. Equitas-nál csak nap közben tudsz,tehát 8:02 után viheted be elsőnek az ajánlatot,ami ugye az esetedben TDT.
3.Hát,furcsa feltevés De így is megoldható,hogy érdemes-e azt nem tudom,az attól függ,de hogyha ott tudsz ülni a gép előtt,akkor könnyebb Piaci-val ugyanezt megcsinálnod,csak ugye akkor folyamatosan figyelni kell.Ha ezt nem tudod megtenni,akkor szerintem ne nagyon erőltesd ezt az ellentétes pozíciózást.De ha ezt szeretnéd csinálni,akkor nagyon gondold meg,ha nem tudsz ott ülni mellette.Ja,és még az is közbe jöhet,hogy ide-oda csapkod az árfolyam,és mind a kettő pozíciód aktiválódik,akkor mit csinálsz,ha nem vagy ott mellette?
-http://www.mimi.hu/tozsde/stop_loss.html ,a stoploss a veszteség minimalizására szolgál,tehát eladás-nál adj meg stoploss-t,és ne vétel-nél.De mondjuk ez az én véleményem,én általában minden pozit kézzel zárok és nyitok(piacival).De hallgassuk meg más véleményét is.
-Biztos van ilyen oldal,keress rá.

A butaságról meg annyit,hogy nem véletlenül neve a topiknak hogy "Kezdőknek"
Stockwalker nem elérhető   Válaszol idézettel