Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-01-15, 10:18   #29 (permalink)
recefyce
Szenior tag

Összes hozzászólás: 112
Hírnév szint: 2
recefyce a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás A nehézkes indulás.. :)

Szervusztok!
Szerintetek ha devizapiacon szeretnék tevékenykedni, főként daytrederként / esetleg swing trade is.../ online, akkor a a Thinkorswim megfelelő választás lenne?
Azért konkrétan a T.O.S.-re kérdeztem rá, mert a Betbulls oldalán ehhez találtam teljes körű magyar leírást, és az általános vélekedés szerint könnyen kiismerhető és kezelhető / ellentétben az Interactivebokers felületével.../
Alapszinten tudok angolul, ezért lenne jó, ha lenne egy teljes körű magyar leírás a kereskedési felületről és az adott cégről is. E mellett , ha a Betbulls-os angol-magyar tőzsde szótárat megvenném azzal már talán jutnék vmire., legalábbis ebben reménykedem.
Egy külföldi brókercéggel egyébként mit kellene kommunikálni?
Úgy értem, hogy a kereskedési felületet, ha megtanulom használni, akkor azon keresztül mindent el tudok intézni, nem? Azon keresztül veszek, eladok, utalok... vagy, nem? Szal. elvileg elég, ha azt tudom, hogy az egyes "virtuális gombok" a kereskedési felületen mit jelentenek és nem kell folyékonyan, perfekt szinten üzleti ügyekről hadoválnom? Homályosítsatok fel légyszi.
recefyce nem elérhető   Válaszol idézettel