Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-01-18, 15:44   #10 (permalink)
silverspeed
Szenior tag

Hely: Jelenleg Győr.
Összes hozzászólás: 118
Hírnév szint: 2
silverspeed már nem kispályás.silverspeed már nem kispályás.silverspeed már nem kispályás.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Olvasom rendszeresen a forex hozzászólásokat, főként mert szóba kerül ki mivel próbálkozna grafikonok stb.
Mivel abban egyenlőre csak néző vagyok ,és csak magamnak jegyzem mikor szállnék be és az hogyan végződik, így arra jutottam felesleges még érdemben hozzászólni.
Viszont a nyersanyag területet már régebb óta figyelem, néha meg is "játszok" egy egy esést, vagy emelkedést certifikátokkal.

Ezért forex ellensúlyozására , gondoltam érdeklődök, van-e jelentkező aki szintén oda pillant néha a nyersanyagokra, pl olaj, arany , vagy akár gyapjú, vagy ki tudja mi.

pl ma megint bevásároltam minimális összeggel olaj esésre, eddig haladunk valamerre.
Mivel nem találtam még meg az ideális pót brókert vagy új jelöltet, ezért a plus 500-on követem az olaj árat. ( Bár nekem úgy dereng többfajta olaj fajta is van, de ott egy kalap alatt vannak)

Új topikot nem akarok nyitni, szerintem ahhoz ez is megteszi, már ha persze van érdeklődő.

Ui.: Már látom lenne erre a célra jobb topic is. Sebaj ez is megteszi
üdv
silverspeed nem elérhető   Válaszol idézettel