Őszintén, ha tetszik az ábra és abból te azt olvasod ki, érdemes lenne elmenni, miért nem mész el?
Ha tetszik az ábra, de azt mondod, nem elég hiteles, nem elég kézzel fogható, akkor meg nem tökmindegy, hogy a Tradenet cégvezetője, a Deloitte and Touche, vagy éppen a Dalai láma írja rá egy cetlire, márpedig az az equity curve valós?
Ott van fent a cím, menj el, kérj egy kávét, ülj le az ügyvezetővel és kérd meg, meséljen a kereskedési technikájáról.
De mégis, mi a biztosíték arra, hogy a valóságot mondja és nem valami mesét talál ki? Ezt ki fogja neked hitelesíteni? És vajon ki hitelesíti a hitelesítőt? :-)
Értem a problémádat, voltam ilyen helyzetben.
Azon filóztam, hova lehetne/kellene beiratkoznom, hol kellene tanulnom? Egyik ismerős egyik céget ajánlotta, másik a másikat, harmadik pénzkidobásnak titulálta a dolgot és azt mondta, majd ő elmeséli, hogyan kell kezelni a kereskedői szoftvert.
Végül két cég maradt, mert bár egyikről sem tudtam semmit, de szimpatikus volt a weboldal.
Egyikhez beiratkoztam és "megtanultam járni" (mármint kereskedni a részvénypiacon).
Ennyi... az ember minél tovább halogatja, annál több negatív "tapasztalata" lesz, miközben még ki sem próbálta a kereskedést. Van ennek így értelme? Szerintem nincs, de cáfolj/cáfoljatok meg!
Egy kezdő első körben nézze végig a weboldalakat, melyik cég mit kínál.
Ha ezután még nem tud dönteni,
- kérdezze meg az ismerősét, ő hol volt tanfolyamon
- menjen el a cég(ek)hez és beszélgessen el az oktatókkal (esetleg ha szerencséje van, akkor beszélgessen el a diákokkal is)
De egy kezdő ne fórumbejegyzésekből találja ki, hol tanuljon...
Utoljára módosítva: jimmyhu által : 2011-01-21 06:59
Oka: "Dalai láma ki írja" helyett "Dalai láma írja"
|