Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-01-28, 18:17   #61 (permalink)
sidius
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Linda eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Üdv Mindenkinek!

Köszönöm a segítséget archenius.
Még annyi kérdésem lenne, hogyha nyitok egy számlát, amivel daytradelni lehet, ha azt "megunom" mikor nyithatok, olyan számlát amin hosszú távon fektethetek be azaz vehetek részvényt (hónapok, évek)?A két számla együtt is élhet? Ennek van lejárati ideje vagy ha veszek részvényt addig hagyhatom benn ammíg akarom?
Swing tradehez (ezt a fajta kereskedést, melyik brókercégnél lehet űzni?) másik számlát kell nyitnom, ott a kereskedésnél ugye van meghatározott lejárati idő? Mivan ha azt átlépem?

Köszönöm
Kedves Linda. nem daytradere nyitsz számlát, hanem nyitsz egy számlát a brókernél amin keresztül tőzsdézni fogsz. Az teljesen mindegy, hogy napon belül vagy bármilyen időtávon. Erre nincsenek külön számlák. Egy darab számlát kell nyitni. A swing tradenél nincs semmiféle korlát. Addig tartasz egy pozíciót amíg akarsz.
Viszont mivel látom, hogy igen sokszor emlegeted a daytrade kereskedést, csak nem azt akarod mondani, hogy a királykategóriában akarsz indulni. Ennyi előzetes tudással. Ez kb olyan mint egy kisgyereket felültetni egy 1100 köbcentis motorra.
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel