Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-02-07, 14:02   #1 (permalink)
InvestStationWeb
Új tag
 
InvestStationWeb logója
 
Csatlakozott: 09-09-22
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
InvestStationWeb a hírnévhez vezető út elején jár.
Thumbs up Metastock & StrategyDeskFormula Tőzsdei robotok

A kereskedés a matematika, a művészet, a történelem és a pszichológia keveréke. Az alapokat és a technikai elemzés módszerét egy szisztematikus tervben használva nem szükséges, hogy jártas legyél ezeken a területeken. A tehetséggel, a grafikonnal, egy vizuális eszközön keresztül képesek vagyunk egy használható, és érthető információtömeget felhalmozni. Vannak próbálkozások mindezek számítógépes feldolgozására. Az emberi agy a sikeres kereskedés valódi kulcsa. Tapasztalatokon keresztül programozzuk az agyunkat, hogy szűrje, és rendszerezze az információkat, amiket összeszedünk, tovább finomítunk, és értékessé teszünk. Ez a művészet.

A „fekete doboznak” hívott számítógépes program készítése mindezek elvégzéséhez sosem fogja átvenni a személyes kereskedő szerepét. Ha ez megtörténik, egyszerűen csak meg kell venned a programot, feltelepíteni egy gépre, és íme, egy pénzgép! Mégis, bármely kereskedői magazinban vagy oldalakon találhatsz számos reklámot hasonló rendszerekről. A rádióban, a tévében, és szemináriumokon pofátlanul hirdetik a csodás „kereskedői gépeket”. Magától kereskedik! Nem igaz! Az én tapasztalatom és meglátásom az, hogy nem lehet helyettesíteni a tanulást, a tapasztalatot. Nincs olyan gép, ami nagyobb erővel bírna, mint a két füled közt lévő valami. Most eljött az idő, hogy elkezdd beprogramozni ezt a csodás számítógépet, hogy pénzt termelj a részvénypiacon. Hogy folytasd és finomítsd a programozást, folytasd a papír-kereskedésedet. Használd a tanulószobát a www.tozsdebefektetes.hu-n. A legfontosabb, hogy a kereskedésedről minden feljegyzést őrizz meg! Ezek segítségével a legértékesebb tanórák birtokába jutsz.


Az oktatási anyagban leírtak alapján én magam is fejlesztek tőzsde robotokat több szoftverre is, ez a MetaStock, amit az oktatási anyagaimban is meg lehet vásárolni, a másik a StrategyDesk Formula www.strategydeskformula.com

Nem hiszek az automatikus rendszerben, de a fél automatikusban, amit az ember saját maga felügyel és ellenőriz, abban igen. Ezek a szoftverek stratégiám szerinti jelzést adnak, és te magad döntöd el, hogy belépsz-e vagy nem a kereskedésbe. A program megtalálja a zuhanókat és megfelelő jelzést ad belépésre. De nagyon fontos, hogy te döntesz! Nem a gép. A legjobb tudásom szerint azt gondolom, hogy az emberi agyat a gép nem tudja helyettesíteni.

Üdvözlettel:

Czupkó Róbert
InvestStationWeb nem elérhető   Válaszol idézettel