atrader82
Tapasztalatom nincs, de azt látom, hogy az FxPro és alpari cégek közvetítője. És az FxPro számomra egy szimpatikus cég. Korrekt árakat közöl, elérhető sok instrumentum. Bár a platform és a szerver közötti kapcsolat viszonylag gyakran megszakad 1-2 percre. Még a másik céggel stabil a kapcsolatom. (Tehát nem nálam van a „hiba”)
Viszont én nem találtam megújuló stratégiákat ezen az oldalon… Csak egyet. Az indikátor és mozgóátlag kereszteződésest. De ez annyira alap, és „ócska” hogy nem véletlenül publikálják ingyen. És bárhol máshol is hallhattad már.
Trading room: Általában az ilyen „cégek” room-jai arról szólnak, hogy kössél sokat. És ne unatkozzál.
Kereskedő robotok? Havi 5% - 80%-ig? Lehet, maradi vagyok, de ha valakinek van egy ilyen kereskedő „robotja”, ami hoz átlagosan havi 40% -ot. + volt 3 000 000 Ft. egy KFT alapításra. És a mai Providentes világban is könnyű pénzt szerezni, stb. Akkor az miért adná bérbe? Különös tekintettel arra, hogy ha mindenki egyszerre csinálja azt, amit "kell", akkor ki lesz a „másik oldalon” kinek adsz, vagy kitől veszel? Persze, tudom „market maker” de ha ez tényleg ilyen jó (max 80%) akkor a nagy cégek, vagy Soros is bérbe venné.

Szóval a véleményem: Ha szeretnél egy számlát nyitni az FxPro-nál vagy alparinal. És nincs scannered vagy faxod, hogy ezt megtedd a neten nélkülük, akkor ez a te céged! De másra miért is lenne jó?