Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-01-31, 17:05   #2 (permalink)
korompai.andras
Tag

Összes hozzászólás: 70
Hírnév szint: 2
korompai.andras már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.korompai.andras már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.korompai.andras már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Azt ajánlanám, hogy csak figyeld egyelőre, és ne állíts be STOP LOSS-t. A 2300 egy elég erős ellenállás, ha az alá beesik nap végére, akkor kezdhetsz el aggódni. Megint... Onnan a számított ár 1500-1600 körül van. Erre nincs túl nagy reális esély szvsz, de ki tudja, ugye?

Mindenesetre én a 10 %-os szabály szerint tőzsdézek általában, így ezeken nem szoktam aggódni. Ha esetleg nem ismernéd, arról szól, hogy egy általad vett részvényt mindig 10 % bukta után adsz el.
Példa: Otp 1000-ért. Megvettem, leesik 900-ra, eladom, és nyugodtan alszom.Másik eset: Két hét múlva 1200, de nem adom el amíg nem esik. Újabb két hét 1500, aztán visszamegy 1350-re. Na akkor aztán eladás. Így engeded kifutni a nyereséget, és lezárod a veszteséget. A lényeg, hogy nagyobb százalékban "nyúlj bele" +-os részvényekbe, mint --osokba.

Mod:helyesírás
korompai.andras nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések