Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-03-16, 18:12   #26 (permalink)
ktp
Új tag

ktp logója

Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
ktp a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Üdv Mindenkinek!

Bár kezdő vagyok, még csak demózom, szeretném elmondani eddig hogyan csináltam. Amikor kezdtem a demózást, az első a szoftverrel való megismerkedés volt, arra rá is ment egy számla, mert ugye nem a kötés, hanem a "hogyan csinálod" volt a lényeg.
A következőben elolvastam a tapasztalt kollégák írásait a hibákról (utólag is köszönet érte, nagy segítség volt), és mindet kipróbáltam!
tehát, ha valaki azt mondta, kell SL, én kihagytam. Ha azt mondta, hogy ha ellened megy, nem építünk rá, hát jól ráépítettem. Amilyen hibával találkoztam, azonnal kipróbáltam demóban. 5000 usd, kb 4nap alatt vált köddé....
Innentől már nincs bennem kérdés, miért kell betartanom a szabályokat, miért van mindíg SL stb... ezzel szerintem a kezdet kezdetén tisztáztam magamban néhány kérdést. Mire oda jutottam, hogy akkor most naplózunk, már nem volt bennem kétely azzal kapcsolatban, hogy mi következik, ha nem tartom be a szabályaimat és ez (legalábbis nekem) nagyon sokat segített, mikor pl láttam, hogy profitba megy és felébredt a kapzsiságom, mert volt mire visszemlékezni...
Mégegyszer mondom, nem vagyok még trader, csak gondoltam leírom, ami nekem segített, hátha hasznos lesz másnak is.

Utoljára módosítva: ktp által : 2011-03-16 18:12 Oka: nyelvtan...
ktp nem elérhető   Válaszol idézettel