Téma: Fórum help
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-03-17, 20:48   #12 (permalink)
StLui
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-01-08
Összes hozzászólás: 1.334
Hírnév szint: 11
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Szia Harzol
Próbálgatom a Chrome10-et és hasonlóan járok vele mint az iPhonon a safari-val, belépek, visszatesz a főoldalra és olyan mintha nem lennék belépve, belépek bármelyik topic csoportba, akkor már láthatóan be vagyok lépve, ha kilépek a főoldalra akkor megint nem vagyok belépve, valami tipped van?
Köszi!
Helyesbítek, ha vissza gombbal lépek ki a főoldalra akkor nem vagyok ott belépve, illetve ilyenkor hiába frissítek is pl F5-tel. De ha beléptem valamelyik topic csoportba és onnan a bal felső sarokban lévő főoldalas hivatkozásra klikkelek akkor belépve vagyok már a főoldalon is
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel