Még az a szerencse,hogy nem sokan ismernek ,de akik ismernek azok egy része azt állítja,hogy egy zseni vagyok a másik rész az pedig kellően hozzá teszi hogy őrült is és mind2 vélemény igaznak bizonyul ,mi nem voltunk nagy emberek soha sem,de amióta belekezdtem persze volt rá milliós nagyságba tőke,de annyit mondhatok hogy nagyon érzem a dolgot,azt azért hozzá kell tennem hogy fxpro vagyok,de szerintem teljesen mindegy aki már az első gyakorló hónapba amikor én őszintén azt sem tudtam melyik deviza mikor erős vagy gyenge úgy sikerül 50000$ ből 487000$ csinálni az szerintem nem rossz és ez szeptembertől decemberig ment amíg besokaltam,mert mindig aki ezt mutatta nekem azt hajtogatja,hogy még gyakorolj gyakorolj,de hova amikor már heti 1milka$ meg se kottyant.így kezdtem bele kemény 18évesen most 19. vagyok sokan persze nem hiszik el ,hogy ennyi idősen is lehet valamit alkotni pedig lehet nagyon is ,én azt ajánlom bárkinek aki a belépésen gondolkodik,ha én beszálltam 18 évesen akkor másnak kötelező.Persze az előttem íróknak igaza van,mert pár 100e huf al nem nagyon éri meg beszállni.Én csak annyit mondok arról hogy hogy megy van úgy hogy:silver 4k
viszlát mindenkinek jó kereskedést gazdag jövőt.
|