Hát akkor elbúcsúzom. Inkább blogot vezettem, az pedig nem fórumra való, a párbeszédre / vitára irányuló kísérleteim pedig a jelek szerint rosszul sültek el.
Még azt ajánlanám, hogy holnap reggel 9 előtt érdemes megnézni, hogyan alakult a Nikkei, a Shanghai Composite, az EUR/USD, az USD/CAD (vagy az olajár), esetleg az EUR/HUF (bár kétlem, hogy a forint árfolyama reggel kilenc előtt komolyabb változáson menne keresztül). Ha az ázsiai tőzsdék javulnak, és a dollár gyengül, akkor még akár egy újabb napsütéses tőzsdenap elé is nézhetünk.
Matt Stiles szerint inkább elhúzódó tetőzésről beszélhetünk ezen a ponton, mint korrekcióról, bár számomra akkor is az a kérdés, hogy a következő héten oldalazásra, esésre, vagy zuhanásra számíthatunk, nem hiszem, hogy újabb rekordokat döntene a tőzsde.
Én továbbra is attól tartok, hogy kifulladt a rali, a kereskedők most kezdenek ráébredni, hogy a király meztelen (túlértékeltség és esztelen vagy manipulatív spekuláció - pld AIG), és itt van már szeptember, ami a tőzsdék számára hagyományosan rossz hónap. Attól is tartok, hogy ha most tetőzik a tőzsde és elkezd oldalazni, akkor ez a bizonytalankodás már közvetlenül a zuhanást előzi meg.
Leginkább azt kívánom, hogy azok, akik keményen dolgoztak a pénzükért, és nem profi kereskedők (mint én is), most tudjanak vigyázni a vagyonukra.