Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-09-06, 19:54   #39 (permalink)
HWTrader
Szenior tag

Összes hozzászólás: 453
Hírnév szint: 4
HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A tőzsdéhez kell szerencse természetesen, de ez is csak egy faktor, amivel kalkulálni kell. A lényeg, hogy ne a szerencsére bízd magad, mert akkor egyszerűbb a rulett. csak pörgetni kell aztán...
Leirom hogy nekem hogyan tanitottak ezt es ami a sajat tapasztalatomma is valt kesobb.

Van ugye egy modszerem, strategiam, szabalyrendszerem ami eloirja mikor mit csinalok.

Ezt leteszteltem legalabb 7-8 kulonbozo piacon 10-30 evre visszamenoleg piactol es rendelkezesre allo arfolyam adattol fuggoen. Tobb es tovabb a jobb. Vannak akik pl az 1800-as evekig visszatesztelnek egyes piacokat(buza, kukorica)

Tudom hogy az adott idoszakon a szabalyok betartasa mellett 65-85% nyeresi aranyt erek el Money Management szabalyoktol fuggoen.

Tudom hogy minden egyes poziciomnal az ismeretlennel nezek szemben. Szinte 50-50 az eselyem hogy nyero lesz.

Ezt viszont tokeletesen elfogadom tudvan hogy a hosszu tavon mukodik az a kis "edge" ami a pozitivban tart. Az a 65-85%-os nyeresi arany jelentkezni fog kello ido utan. (Pl: ma veszetettem, de a hetet pozitivan zartam)

Ennek tudataban mar csak azt kell eldontenem hogy hol van a fajdalom kuszobom= mennyi tokeattetet akarok hasznalni, stb.

Tehat igaz hogy az egyes kotesek kimentelet nem tudom josolni, hosszu tavon a rendszerem hozza az az elvarast. ettol en nagyon boldog vagyok es nem okoz problemat ha jon egy vesztes.

Remelem ezzel kicsit tisztabb a kep szerencsevel kapcsolatban.

Udv,

HWT
HWTrader nem elérhető   Válaszol idézettel