Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-05-22, 12:33   #22 (permalink)
ChessKing
Tag
 
Csatlakozott: 10-05-13
Hely: Szarvas
Összes hozzászólás: 50
Hírnév szint: 9
ChessKing már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.ChessKing már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ChessKing részére
Alapbeállítás Ármozgások a teniszpiacokon

Cáfolhatatlan tény,hogy a lóversenyek és a futball a legnépszerűbb sportok a Sportesemények Tőzsdéjén. A harmadik legnépszerűbb sportág az üzletek között a tenisz. Mivel itt nem szükséges nagy forgótőke,és az"árhinták" sűrűn előfordulnak, ennek következtében az odds mozgásokból adódó tized hasznok könnyen garantált profitra válthatóak. Valamint nagy az üzlethez szükséges likviditás még egy harmadrangúnak tartott női tenisz mérkőzésen is, mindegy honnan származik a pénz, traderektől vagy Fogadó Robotoktól.

Sokaknak kétségesnek tűnhet, hogy a teniszben könnyebb eredményesebbnek lenni a Sportok Tőzsdéjén, mint a pénzügyi piacokon. A nagy többséget alkotó átlag traderről van szó, akik a tőzsdén eleve hátrányban vannak a szakmai intézményekkel, bankokkal, nagybefektetőkkel szemben, akik sokkal gyorsabban és könnyebben képesek megváltoztatni pénzügyi pozícióikat.

A hagyományos tőzsde nagy nyereséget nyújthat, de ugyanolyan nagy veszteségeket is okozhat. A teniszben két játékos játszik egymás ellen, döntetlen nincs, a mozgástér biztonságosabb, külső befolyásoktól mentes, az árak mérete és iránya is ésszerűen felbecsülhető. Egy teniszmeccset magas hőfokon, folyamatosan koncentrálva végigjátszani még a legjobb játékosok sem képesek, szinte törvényszerűek a hullámvölgyek. Ezekre az "árhinták"-ra, hullámvölgyekre számítva és egyszerű hagyományos tőzsdei technikákat, stratégiákat követve folyamatosan nyereséges kereskedelmeket lehet kiépíteni a Sportfogadási Tőzsde tenisz piacain.


Radwanska-Shvedova


Wozniacki Jankovic

Federer-Gasquet

Gasquet-Berdych

A profitok a Metatraderhez hasonló Fogadó Robot nélkül nem jöhettek volna létre.
__________________
p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?
ChessKing nem elérhető   Válaszol idézettel