Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-06-08, 17:09   #50 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.368
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Nufy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egyik ismerősöm kérdezte tőlem, hogy megtanulható-e a tőzsdézés könyvekből, előadásokból, vagy születni kell rá, hogy érezd mikor szállj be, mikor szállj ki.
Én azt mondtam rá, hogy megtanulható, de azért hozzátettem, hogy nagyon sok energiát kell belefektetni.
Ti hogy vélekedtek róla? Megtanulható, és robot módjára lehet pénzt csinálni, vagy rá kell érezni?
Megtanulható! Viszont az ember ember marad, nem lesz robot. A döntéseiben mindig lesz szubjektivitás. Viszont ha fegyelmezetten igyekszik végrehajtani a terveit, akkor a siker nem marad el. Szerintem a probléma gyökere nem a megtanulhatóság, hanem ugyanazok mint az élet bármely területén. Na mik is azok?