Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-06-18, 18:38   #95 (permalink)
willow
Szenior tag

willow logója

Hely: Győr megye
Összes hozzászólás: 432
Hírnév szint: 4
willow már nem kispályás.willow már nem kispályás.willow már nem kispályás.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül willow részére
Alapbeállítás

A kezdeti kereskedéseim során próbáltam alkalmazni a HWTrader által ajánlott pinbáros technikát. Na nem naposon, hanem csak 1óráson, mivel az 500dolláros számla a 0,1lotos kötésekkel a napi kereskedést nem tette lehetővé úgy, hogy biztonságos stoppot lehetett volna elhelyezni.Tehát a rossz számlanyitás már a kezdetekkor arra ösztönzött, hogy magasabb kockázatot vállaljak, mint amekkorát szabad lett volna. Hát akkor itt van néhány szerencsés kötés, és a vég. Mindezt a régi jegyzeteimből másolom be szóról szóra.
1.
A mai nap nagy csata volt. Szabály szerint H-1-n pinbárnál vettem. A törvény szerint hagyni kellett volna kifuttatni a trendet. De én beijedtem,kiszálltam az emelkedő trendből, és ellenirányú dupla kötést tettem. Természetesen a trend folytatódott, és ki kellett szállnom 25pip veszteséggel. Nagy érvágás volt, de nem adtam fel.Következő tiszta pinbárnál újra beszálltam.Eltaláltam az irányt. Plussz 6 pipnél még nem akartam zárni, igy bejelöltem 15pipes követőstoppot. De mielőtt az aktiválódhatott volna, a piac irányt váltott.Újra negativ tartományba kerültem.Láttam, hogy a pinbárnál levő stoppokat ki fogják ütni, ezért kivettem a sajátomat.Igy is lett. Az árfolyam a pinbár alá esett. Veszteségem már 60pip körül járt. Azonban ráéreztem, hogy játszanak az árakkal, ezért én is beszálltam a játékba.Többszöri sikeres vétel után az árak végülis visszamentek oda ahol még mindig bent volt egy vételi megbizásom. Már plussz 1 pipbe jártam, de szerettem volna csinálni egy kis hasznot, ezért nem szálltam ki. De végül meguntam a játékot, és minusz 6 pipnél befejeztem a napot.
Nos talán ez volt az első éles kereskedésem egyike. Ki hogyan csinálta volna?
willow nem elérhető   Válaszol idézettel