Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-09-17, 14:43   #67 (permalink)
HWTrader
Szenior tag

Összes hozzászólás: 453
Hírnév szint: 4
HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Jegesmaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szerintem félreértettél. Nyilván nem arról van szó, hogy ész nélkül kell reagálni minden piaci zajra. Pont azt mondom, hogy figyeljük fél szemmel a fundamentumokat is, mert bizony van olyan termék, amin nagyon meglátsszhat. Én mondjuk leginkább olajban meg mezőgazdasági termékekben utazom, ott ez nagyon számít, mert egy-egy hirtelen terméskár, stb. bizony kihathat a dolgokra. Úgyhogy nem ellentmondunk, hanem egyetértünk szerintem. Devizánál meg amúgy is egész másként kell kezelni a fundamentális elemzést, de ezt gondolom te is tudod, devizában ha nem arról van hír, hogy mondjuk összeomlott az USA gazdasága, akkor én sem sokat adok rá. Az más. Ne keverjük össze, bár vannak közös pontok.
ertem mire gondolsz. Igazabol nem is lehet errol vitatkozni, mert ertelmetlen. Kinek milyen a szabalyrendszere, mit tart fontosnak es mi mukodik neki. Ez az egy a fontos.

Hat bevallom, nekem semmi fele tudasom nincs a mezogazdasagi termekekkel kapcsolatban azon kivul amit a grafikonon latok. Ez viszont nem tart vissza attol hogy aktivan kereskedjek bennuk Energiak kozul mostani kedvencem a foldgaz, mint mar irtam mashol is. (nem, nem arulok gazpalackot)

Jo kereskedest,

HWT
HWTrader nem elérhető   Válaszol idézettel