Jero eredeti hozzászólása
Sziasztok!
Sajnos van tapasztalatom, az XTB-ről. Sajnos nem kellemes, annyira nem, hogy már meg is szüntettem a számlámat náluk.
A sztori röviden,
először szimpi volt a cég, ezért számlát nyittattam náluk. Később rájöttem, hogy önhibámon kívül rossz adatokat adtam meg nekik, ezért már másnap email-t írtam, hogy gondok vannak, változtassák meg az adataimat. Nyilván nem szerettem volna, ha a rossz adatok alapján mások kapják meg a számla kivonatomat év végén. Meglepődésemre semmi visszajelzést nem kaptam több mint 3 hétig arról, hogy ez ügyben milyen lépéseket tettek. Ez nagyon felháborított, mert a csávó égre földre esküdözött a számla nyitáskor, hogy ők aztán szoros együtt működésbe vannak az ügyfeleikkel. Erre megszüntettem, számlát mivel, ha már ilyen apróságot nem tudnak lekommunikálni, akkor mire számíthatok ez után. A szerződésben le van írva, ha adataimban változás történik azonnal köteles vagyok jelezni nekik, ezt én megtettem.
Ráadásul hülye valószínűtlen sztorikat kellett hallgatnom szla nyitás közben, amit nyilván az értékesítés órán tanultak be.
Miután megszüntettem náluk a számlát, még mindig küldik a hírleveleiket, amivel az a gond, hogy nem lehet róluk leiratkozni.
Száz szónak is egy a vége, nem ajánlanám őket szívesen senkinek.
|