Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-08-03, 19:02   #39 (permalink)
sidius
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
cortez eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Teljesen új tag vagyok még. kb 2 hónapja vetettem bele magam a demózásba, és egyre jobban tetszik az egész forex.

Viszon buta, tudatlan kérdésekben még én is bővelkedem!

Először is a érdekelne, h én azt hittem a tőkeáttétet számla nyitásakot kell megadni?! Demónál legalább is igy van,és nem adott pozició nyitásakor?! De az itt olvasottak meg arra engednek következtetni h minden poziciónyitásnál én állitom be az áttétet?! Most akkor hogy is van ez?!

Láttam végeztetek itt számitásokat!

Ezt a részét is kénytelen leszek megtanulni,de csak segitség képp irja valaki lécci a választ, hogy ha 1:100 tőkeáttéttel, 500.000Ft letéttel veszek 0,1lot EUR/USD-t 1,4300 árfolyamon, akkor ez milyen értékig mehet ellenem hogy likvidáljanak?

A tőkeáttételt a számlanyitáskor kell megadni. Viszont bármikor kérheted a megváltoztatását. Tehát nem egy adott pozíciónál kell állítgatni.

Ha jól tudom itt a topicban pontosan az 1:100 tőkeáttételre írtam példát. Csak a számokat kell behelyettesítened, illetve nyilván át kell konvertálnod a margint dollárról HUF-ra. Ilyen módon megkapod azt az összeget aminek ott kell lennie mindenképpen a számládon. Az a letét. Ami marad az meg a puffer, ha ellened megy az árfolyam. Tehát addig tarthatod a pozíciót, amíg az el nem fogy. 0,1 lotnál 1pip/usd (forintra konvertálva)-vel fogy pénzed.

Nem tudom mennyire érthető?
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel