Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-08-03, 19:21   #40 (permalink)
cortez
Új tag
 
Csatlakozott: 11-08-03
Összes hozzászólás: 11
Hírnév szint: 7
cortez a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Pont ezaz h még ez számomra nem érthető, egy számot szerettem volna hallani, de nekiesek és átrágom magam rajta és megpróbálom kiszámolni! Az tűnt fel, h hogy van az, h ilyen dolgokról fogalmam sincs,mégis folyton nyerek. XTB demó számláról van szó.
1millből 2 hónap alatt több mint 5millió lett, aztán kezdtem egy újat,de már csak 500.000Ft letéttel, és abból is 3 nap alatt 1milliót csináltam! Ekkora szerencsém nem lehet! Az xtb demóját próbálta már valaki? Mert ez túl könnyű igy! Ma elkezdtem arra játszani h bukjak, és veszitsek el mindent!! De nem lehet A marginom sose megy 80% alá se, nem hogy 30% alá! ("stratégiám -> Veszek / eladok valamit, beállitom h csúszó stop 50, és mindig plusszba szállok ki.) 1 millió saját tőke alatt 0,xx lottal, 1millió felett már akár 1 lottal.

Kérdem tőled sidius - legtöbb kommentedet már elolvastam és látszik h ott azért már van tudás - elképzelhető az h az XTB.hu demója valami módon manipulálva van, v direkt enged jobban minuszba menni h visszapattanjon és plusszba menjen mint egy valós számlánál?
cortez nem elérhető   Válaszol idézettel