Téma: Xtb
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-08-04, 11:09   #47 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.368
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
sindler eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Van olyan mm stratégia, ami megengedi. Bírni kell lelkileg.
A tőke 100%. A tradenkénti kockázat 1%.
Keresek 12%-ot. 112%-on vagyok. A 12% elosztom kb. 4-el(adok magamnak 4 lehetőséget).
A tradenkénti kockázat: 3%
Ha visszakerülök a 100%-ra, akkor visszaállok a tradenkénti kockázat 1%-ra. Ha a 112%-ról felmegyek mondjuk 146%-ra, akkor 146-112=34. 34/4.
A tradenkénti kockázat: 8.5%
Ha visszakerülök a 112%-ra, akkor visszaállok a tradenkénti kockázat 1%-ra.
Hát ja!

Azért eléggé valószínűtlennek tűnik, hogy ő 2 hónap után haladó pénzkezelést alkalmazna. Persze mivel nem írt semmit csak egy demo számlaegyenleget mutatott, nyilván nem tudhatom, hogy milyen mm-t alkalmazott, bár a fórum egy másik részében írt pl a tőkeáttétel kérdést ami alapján kiderül, hogy vannak fehér foltok. A tapasztalat az, hogy a kezdők legnagyobb része nemhogy nem alkalmaz mm-t, hanem inkább semmit sem alkalmaz.

Éppen ezért lehet írni nekik példa mm-et, de talán kezdjük az elején. Szerintem az eleje az, hogy elmondjuk, hogy válasszon egy jó brókert ahol a demo és az éles legalább köszönőviszonyban vannak egymással.