Idézet:
willow eredeti hozzászólása
Sziasztok!
Elsősorban HWTradert, meg Sidiust kérdezném, mert úgy látom egyenlőre csak ők nyomják élesben.
Nos a kérdésem a következő lenne:
-melyik a legmegbízhatóbb brókercég, akire nyugodtan rábízhatjuk a pénzünket
-melyik a legjobb kereskedési platform
-mennyi a számlanyitáshoz szükséges pénzmennyiség
-mennyi az utalási, és a visszdró költség
-tudtok-e segíteni az esetleges regisztráláskor? Természetesen nem demószámlához
Várom segítségeteket
Üdv
Willow
|
-Én három cégről merek nyilatkozni, ha forexről van szó: Oanda, Alpari, Saxobank. Ezek nem veszik el a pénzed, legfeljebb elveszíted!

Egyet azonban tudnod kell. Az én szubjektív véleményem az, hogy néhány 100 usd-vel nem érdemes számlát nyitni. De mondom ez az én véleményem.
-A legjobb platformokból sok lehet. A Metatrader (alpari) nagyon jó, de kiváló a Saxotrader is(saxobank).
-Írtam, hogy szerintem néhány 100 dollár karcsú nagyon, nem szabad elhinni a cégek reklámjait, hogy náluk már ennyivel is lehet nyitni. Lehet persze aztán pár hét.nap és lehet is bezárni 0-ban. De ha már párszáz dollár akkor az Oanda, mert nincs kötésméret megkötés. Egyébként szerintem 3000-5000 usd nyitáskor, de inkább 5000 felett. De mondom ez szubjektív saját vélemény.
- Magánszemély utalási költségeiről nem tudok nyilatkozni, mert céges a számlám. Egyébként banki vagy broki költségre gondoltál? Ja még annyi, hogy nekem van Moneybookers számlám, amit elég sok bróker elfogad már, és szerintem annál olcsóbb nemigen van.