Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-09-19, 17:49   #42 (permalink)
Leslie
Új tag
 
Csatlakozott: 11-09-15
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0
Leslie a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Helló ChessKing!
Természetesen már regisztráltam a p2pfogadas.hu-n, és olvastam is az ottani információkat. Ha te vagy bountyclean (gondolom, igen), akkor már többször válaszoltál is az ott feltett kérdéseimre (az én nicknevem ott mlk112). Egyelőre csak ismerkedem a témával, de azt hiszem, egyre inkább rájövök, hogy túl sokat vártam tőle. Úgy gondolom, talán lehet valaki ebben (valamennyire) sikeres, de ez inkább a jó tippeken és a szerencsén múlik, a különböző stratégiák eddig engem nem igazán győztek meg. Azért még érdekel a téma, és itt pl. az 1 vesztes stratégiáddal kapcsolatban tennék fel kérdéseket.
Pl. mit jelent az, amit úgy írsz, hogy ELSŐ LAY fogadás? Ez az, amit először teszek meg tétet, vagy van ilyen, hogy meg lehet különböztetni a fogadásokat, úgy mint első lay fogadás, másodlagos lay fogadások? És nem igazán értem, hogy az általad írt példában miért csak 3-3-nál veszítek? 2-2-nél, 2-3-nál, 3-0-nál, 3-1-nél, 3-2-nél miért nem? Illetve ha néha-néha mégiscsak kijön a 3-3-as végeredmény, akkor szerintem azt az 1 vesztes fogadást elég sok nyertes fogadással tudom csak kompenzálni, mivel egy ilyennek meglehetősen nagy a liabilityje (kockázatfelelőssége), tehát nagyon sok pénzt elvisz. Úgyhogy korántsem vagyok biztos benne, hogy ez hosszú távon nyereséges.
Ezenkívül érdekelne az is, hogy a teniszre hogyan szoktál fogadni. Hogyan profitálsz az oddsok ingadozásából? Az általad betett képek nekem semmit nem mondanak.
Leslie nem elérhető   Válaszol idézettel