Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-09-23, 06:54   #43 (permalink)
ChessKing
Tag
 
Csatlakozott: 10-05-13
Hely: Szarvas
Összes hozzászólás: 50
Hírnév szint: 9
ChessKing már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.ChessKing már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ChessKing részére
Alapbeállítás

Leslie!

A Sportfogadási Tőzsde témához, és annak megközelítéséhez idevág az új közeggel veled együtt még csak most ismerkedő felhasználó gondolatmenete, és Mr Geek idézete:

„Manapság sokan kétkednek és gyanakvóak az új dolgokkal kapcsolatban, amit talán meg is értek, mert ha valami olyannal találkoznak, ami túl egyszerűnek és kedvezőnek tűnhet főleg anyagi szempontból, akkor úgy gondolhatják/gondolhatjuk, hogy tuti valami turpisság van a dolog mögött. Ha pedig első blikkre bonyolult és átláthatatlan, akkor meg próba nélküli kézlegyintés vagy jobb esetben idő előtti feladás a vége.” Idézet Dannytól.

„A Sportfogadási Tőzsde hatalmas terület, és nem mindenkinek alkalmas üzlet. Az egyénnek önmagának kell eldöntenie fent tud-e maradni ezen a platformon vagy sem. Csak a legkitartóbbak, legelkötelezettebbek érik el a maguk által kitűzött céljaikat.” Mr Geek idézete.

A http://www.geekstoy.com/ (jelenleg még ingyenes Sportfogadó Robot) nemzetközi fórumán olvashatod hasonló gondolkodásmódú angol és más nemzetek kezdő, és haladó traderei hozzáállását, nehézségeiket, felmerülő kérdéseiket a Sportfogadási Tőzsdével kapcsolatban, és egymást segítő válaszaikat.

Néhány kezdőknek hasznos menüpont:

Az 5 lépcsőfok a Betfair üzletben

Kezdő kereskedők – ugrás a sötétbe

Üdvözöljük a kezdőket!

A fentebb közölt stratégiában az ELSŐ LAY fogadás azt jelenti, hogy ezt a legmagasabb téten tesszük meg. A többi lay-t kevesebb összeggel.

Ebből következik, hogy a második esetben pedig az első KÉT LAY CÉLKIVÁLASZTÁS -t tesszük meg egyforma magas összeggel, a többi lay-t kevesebb összeggel. A tétek matematikailag összefüggenek a profit érdekében. Ezért kell EXCEL táblázat, amit azt hiszem tíz fontért árulnak. De több piacon is alkalmazható.

A tenisz topikban mindent leírtam a tenisz üzletről, mikor, milyen események miatt ingadoznak az oddsok egy teniszmeccsen. Ezeknek az ismereteknek a birtokában az ármozgások miatt lehet profitot létrehozni bármi az esemény végeredménye. Fogadó Robot és stratégia nélkül, elmondás alapján egyáltalán nem fog menni. Ez nem egy képlet, vagy egyenlet, amit csak be kell helyettesíteni és kész. Sok száz órai gyakorlás után majd elválik, hogy csak a jó tippeken és a szerencsén múlik-e.

Persze vannak benne szerencsejáték elemek, olykor hazardírozás is. De ez a hagyományos tőzsdén sincs másképp. Viszont ezeken a platformokon meg lehet fordítani a kereskedelmet, vagy ott van a stop/loss, trailing stop stb. funkciók. A jó hírem az, hogy sok Sportfogadási Tőzsde piacon egyes hagyományos tőzsdei stratégiák hatásosan teljesítenek.

Hogy melyek ezek? Irányvonalat, további útmutatást, ingyenes és fizetett, mentorral személyre szabható oktatást találsz e fórum más topikjaiban. Emellett fontos az önképzés, video bemutatók tanulmányozása ( a Youtube-n találsz eleget), saját kutatások, a választott piacok figyelése, a szoftver kezelése. A jutalom busás lesz.

Sok sikert!

ChessKing
__________________
p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?
ChessKing nem elérhető   Válaszol idézettel