Hát tudod mióta a válság első hullámában sokak tanácsára 3000-en vett papírjaimat 2000 körül eladtam nem igazán hiszek az ilyen jellegű stratégiában.
Végső soron egész jól megúsztam, mert mikor felfelé ment, akkor kb. ugyanott visszavettem a részvényeimet, majd egész jó áron szálltam ki megint.
Nem fogod tudni megmondani hol az alja! Ha most fordulna a trend és 3500-ig felmenne azt mondanád már felfelé megyünk? 4000-nél?
Na ugye, hogy nem lehet megmondani mikor indult el felfelé! Simán lehet 4000-ről fordulna le újra és menne 2000 alá.
Ha nem azokat a buta grafikonokat nézné mindenki láthatná, hogy kezd jó üzletté válni az OTP, sőt egy csomó másik cég is. Feltételezve persze, hogy nem lesz nagy világszintű recesszió (nem ezekre a pár százalékokra gondolok, hanem arra, hogy dől fél európa meg az az usa).
Mit érdekli tehát az embert, hogy ha 3000-en beszáll és az árfolyam lenéz mondjuk 2000-ig, majd onnan fordul felfelé és meg sem áll 6000-ig, hogy nem kapta el az alját? Az alját nem lehet elkapni!
|