Idézet:
Lackok eredeti hozzászólása
Óhh..köszönöm!
Ahogy látom egy kicsit tényleg meg is fogta az a Fibo...de van esélye tovább menni.
A PPZ itt mitől az? A 2008-09-25 környéki szint miatt?
Bevallom öszintén ezt még nem tudom eldönteni, hogy mikor lássak bele egy szintbe PPZ-t.
Udv
Lackok
|
A TP szintjeim nem mindig PPZ-re alapulnak, ahogy lathatod es emlitettem mar, hanem lehetseges ellenallasra. Elozo gyertya csucsok es aljak. Napin szepen latszik miert is van ott ahol. A masodik TP leginkabb a 1.0500-as kerek szamra esik, ez egy fontos szint.
Egy jo gyakorlat ha eloveszed az osszes termeket amirol van adatod es csak hetin nezve elkezded csak sima vonalakkal bejelolni hol vannak azok a szintek ami PPZ-nek felelhetnek meg annak alapjan amit irtam roluk. Emlekszel, alulrol es felulrol is szepen letesztelte az ar es tamaszt, vagy ellenallast talalt rajta. Ne feledd, ami a szemed ele ugrik azt keresd, fontos hogy ne torodj a kevesbe kiugro szintekkel. Az majd sokkal kesobb jon a kepbe, amikor poziciot menedzselsz.
Hidd el, ha raszansz 5-6 honapot es szorgalmasan rajzolgatsz, annal jobbat nem tehetsz a tozsdei palyafutasodnak. Kb ennyi ido alatt valik termeszetesse es valodi eszkozze.
Es ez meg csak az alapja annak ami erre epul.
Ha valaki veszi a faradsagot es kitartoan gyakorolja es semmi mast nem csinal mint ezt, ezzel tobbet ersz el mint allitom akarmelyik tanfolyammal amire Magyarorszagon elmehetsz es tanulhatod hogyan skalpold a piacot alulkapitalizalt szamlaval 5-15 perces grafikonon 10-20 pip-ert.
Nyugodtan rakj fel barmilyen grafikont a vonalaiddal, sokat tanulsz belole.
Udv,
HWT