Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-11-10, 06:19   #45 (permalink)
ChessKing
Tag
 
Csatlakozott: 10-05-13
Hely: Szarvas
Összes hozzászólás: 50
Hírnév szint: 9
ChessKing már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.ChessKing már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ChessKing részére
Alapbeállítás Kaszinójátékok a Sportfogadási Tőzsdén

Exchange Játékok

Az Exchange Játékok ötvözik a világ leghíresebb kaszinójátékait és a Sportfogadási Tőzsde egyedülálló back és lay rendszerét. Az Exchange Játékok a nap 24 órájában, a hét minden napján játszható Póker, Blackjack, Rulett, Baccarat, és Card Derby Racing játékok. Védett szabadalom, más helyszíneken nem található.

Az Exchange Játékokon a legnagyobb érdeklődés az Exchange Pókert övezi.

Ezen a platformon is más felhasználók ellen játszol (nem a ház ellen). Az Exchange Póker szabályai azonosak a Texas Hold’em szabályokkal, kisebb változtatásokkal a játék tőzsdei jellegéből adódóan. Ezek a változtatások a Back és lay tétek lehetőségét jelentik. Az ellentétes véleményen levők Back illetve Lay téteket tesznek, a lapok vagy egy lap végső nyerési esélyére.

Érthetően: A négy játékos kiosztott, felfelé fordított, tehát látható lapja végigjátssza a partit! Ez a szituáció azonos azzal a helyzettel, amikor a hagyományos pókerjátékban négy játékos lapja a floptól kezdve a játék végéig (vagyis a riverig) all in küzd egymással. A fogadó körök alatt (flop előtt, flopnál ,turnnél) Back téttel meghatározhatod, hogy a választott lap(ok) nyeri a leosztást. Lay téttel meghatározhatod az ellenkezőjét, vagyis a választott lap(ok) nem nyeri(k) a leosztást.

Ha tettél már egy előző körben Back vagy Lay tétet egy lapra és az esélyek a következő körben a javadra változtak, (javultak a választott lap végső nyerési esélyei) egy másik téttel lezárhatod a fogadást garantált profittal, bármi azután a leosztás eredménye!

Nem kötelező minden partiban részt venni és a fogadó körök alatt tétet rakni. Nincs hosszú várakozás a partik alatt (egy játék kb. négy perc), valamint azonnali kifizetés minden nyertes játék után.

Ajánlott az Exchange Játékok területére kifejlesztett fogadó automata alkalmazása. A Fogadó Robot az előre beprogramozott feltételek szerint lép játékba, kezelhető manuálisan és automata módban is. A stratégiák (triggerek), a programban cserélhetőek és egyéni elképzelés szerint módosíthatóak, vagy akár teljesen új, saját stratégiák írhatóak. Hozzárendelhetőek tétemelési rendszerek is, egyes esetekben a triggerek ezt is tartalmazzák. A szoftver „Test Mode” funkciója felajánlja, hogy saját pénz kockáztatása nélkül, virtuális pénzzel feltöltve (Test Funds) tesztelheted a különböző stratégiákat.

Exchange Póker kép

A személyes tapasztalatok szerint megfelelő fegyelemmel, az éppen alkalmazott stratégia és a játszott játék kiváló ismeretével az Exchange Játékok a tőzsdei opciókkal jó esélyeket kínálnak a profitokhoz!
__________________
p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?
ChessKing nem elérhető   Válaszol idézettel