Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-12-01, 13:50   #3 (permalink)
fxtrader55
Szenior tag

Összes hozzászólás: 344
Hírnév szint: 3
fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
up1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Spike stratégia novemberi kimutatása.
Természetesen ahhoz, hogy egy stratégia profitot eredményez-e, vagy sem több hónap, sőt évek tesztelése szükséges. Novemberben az összes közölt jelzést bekötöttem, az eredmény a táblázatban látható. Amennyiben a későbbiekben más is hajlandó hasonló információt megosztani, megtudhatjuk élet képes-e a stratégia.
Kezdő számla:10000$
Kockázat:1%

Köszi a statisztikát.
Ha jól értem, nem a Te spike szignáljaidat kötöd, hanem egy szignálszolgáltató jelzéseit?
Mennyi az egyenleg? Úgy látom, csökkent a hónap során de ekkora számhalmazt nem adtam össze.

"Természetesen ahhoz, hogy egy stratégia profitot eredményez-e, vagy sem több hónap, sőt évek tesztelése szükséges."

Évekig azért nem tesztelném. Ha nem tud minden üzleti évben pozitív eredményt vagy legalább nullszaldót felmutatni egy stratégia, akkor számomra felejtős. Feltéve, hogy a trader nem hibázott!
fxtrader55 nem elérhető   Válaszol idézettel