Rewand eredeti hozzászólása
Én vállalok forex oktatást, viszont nem hagyományos módon, nem tanfolyam jelleggel és nyitott lapokkal. 2 éve kereskedek (munka mellett-közben, éjjel-nappal), ebből másfél évig veszteségesen. Az elmúlt 6 hónapban nyereséges voltam, átlagosan havi ~14%-os profitot termelve (legrosszabb hónapom a december volt, 2%-kal, az összes többi hónapban min. 10%-ot csináltam). A számlámat és a módszereimet bárki megtekintheti. Én azt tudom átadni, ami nekem működik, oktatást ennek fényében vállalok, csak hétvégén (hétközben dolgozom) és egyelőre csak 4 olyan személynek, aki angolul legalább olvasni képes. Egyéni oktatást végeznék, amit inkább konzultációnak hívnék és ami arról szólna, hogy hogyan korrigáljuk a kereskedési szokásokat ahhoz, hogy a nyereségességet eredményező szokások domináljanak, ne a veszteséget eredményezőek, illetve átadom azt a néhány módszert, amivel én nyereséges tudok lenni + az ehhez tartozó mt4 template-eket. Nem vagyok guru, csak tapasztaltam egyet s mást, nem célom, hogy mindenről mindent tudjak, csak azt és arról, ami elegendő a nyereséges kereskedéshez. A konzultáció óradíjas lenne, 8000Ft/60 perc, emellett telefonon/email-en hétközben is rendelkezésre állok, illetve a konzultációs periodus alatt - ha valakinek van számlája (demo vagy live - it's up to you) - azt ingyen és bérmentve havi kb. 4%-kal megnövelem ; ) Veszteséges vagy kezdő fx kereskedőket várok, nyereségeseknek nincs mit tanítanom. Heti egy alkalom elegendő lenne. Ha ez felkelti érdeklődésed, hívj: András 36-30-573-7594
Az alábbiakhoz azt a jó hírt hozzátenném, hogy a szent grál létezik. Sőt, nem csak egy van, számtalan. Talán inkább az a baj, hogy túl sok van belőle, az emberek egyiktől a másikig ugrálnak, ahelyett, hogy megértenék őket.
|