Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-11-10, 13:47   #246 (permalink)
AIG
Új tag

Összes hozzászólás: 18
Hírnév szint: 3
AIG a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
HWTrader eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Udv mindenkinek,

Sokan nem szeretik a napi adatokkal valo kereskedest mivel nem tul esemenydus. Ez igaz, sokszor akar egy het is eltelhet jo szignal nelkul pedig fontos szinteket erint az ar.

Kezdokent en megis fontosnak tartom hogy nap grafikonon kezdve fokozatosan haladjunk lefele. Miert? Mert napi szinten mindennek nagyobb jelentosege van. Ha van tamasz es ellenallas szintunk, azok sokkal megbizhatobbak. Ha egy szignal gyertya kialakul ezeket erintve, akkor sokkal nagyobb jelzo erteke van mint egy oras vagy alacsonyabb gyertyanak.

A masik ok amiert erdemes a napin tanulni, mert a piac tobb idot hagy nekunk arra hogy barmit is tegyunk, eszrevegyuk ha hibaztunk es azt korrigalhassuk.

Miutan kell ideig gyakoroltam napi adatokkal, megeri lejjebb menni. Na nem sokkal, de a 4 oras adatok nagyon jok es teljesen alkalmazhato rajuk ugyanaz a szabalyrendszer ami napira. A pozicio menedzsment sem olyan nagy gond mivel eleg 4 orankent ranezni a piacra.

A napi utan a 4 oras beosztas a kedvencem. Sajnos nem tudok sokat kereskedni rajta es ha a napin valogatos vagyok akkor lejjebb meginkabb.

Egy pelda mit is keresek a 4H grafikonokon.

EURJPY

4 oras Pinbar 134.00 kerek szamon ulve es felette zarva. A gyertya alja erinti a Fib 50-et, ezt nagyon ertekelem. A 134.00 egybeesik ugyanennek a Fib-nek a 38.2-es szintjevel. Ugy nezett ki van eleg hey a mozgasra 135.00-ig. Mivel ma eleg volatilis a piac, igy extra ovatosan TP1-et 134.50 ala raktam ez egybeesik egy elozo 4 oras Pin csucsaval. Gyonyoru Divergence latszik az MACD-n, amit szeretek latni foleg alacsonyabb idobeosztasokon. TP2 pedig 135.00 szep napi PPZ, pozico fele zarva, maradekot hagyjuk dolgozni. Ez egy nyero barmi tortenik is.
Csatolás 70

Nagyon szep szignal, ha csak ezekre fokuszalunk es hagyjuk a B kategorias dolgokat masoknak, nem nehez belatni mit jelent ez a szamlanknak.
Szia HWT!
Kossz a Fibonacci szamokat!Esetleg ha tudnal ilyen diadrammokat kiertekelni a YHOO vagy RMBS vagy mas cegektol,az tanulsagos lenne szamomra esetleg masoknak isUdvAIG
AIG nem elérhető   Válaszol idézettel