Téma: IronFX
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-01-27, 18:38   #28 (permalink)
toblerone
Új tag
 
Csatlakozott: 12-01-16
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 18
Hírnév szint: 7
toblerone a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Te tényleg ennyire sötétnek tetteted magad vagy tényleg az vagy? csak kérdem.

1, a market maker ellentétes pozit vesz föl mint az ügyfél, ettől market maker. Ez tény. Ha nem vesz föl ellentétes pozit mint az ügyfél, akkor nem market maker.
2, Hallottál már olyanról h a kezdők 95%-a elbukja a teljes pénzét a kereskedése során? Mivel ez a helyzet, ezért megéri a market makeres brókercégeknek ellentétes pozit felvenni mint az ügyfél. Ja, és hedgelni a sikeres kereskedőkkel szemben felvett pozit, ha véletlen vki az 5 százaékba tartozna. Hoppá! Hogy mik vannak?!
3, ha azt akarod elhitetni velem, h ezek számodra nem világos dolgok, akkor keress más foglalkozást magadnak, vagy tájékozódj, mielőtt új ügyfelekre vadászol.

És még vmi: miért is van az hogy a brókercégek úton-útfélen reklámozzák magukat?! A válasz egyszerű: mert nekik új hús kell. Ha simán megtehetnék, h a sikeres ügyfelekből éljenek (ahogy mint látható, ez nem igaz),akkor nem látnál minden oldalon legalább két-három hirdetést.
Idézet:
Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Csak kíváncsiságból hadd kérdezzem meg hogy ha még úgy is lenne (de nincs úgy), hogy ellenkezo pozíciót veszunk fel mint az ugyfelunk, mi a haszon nekunk belole?

Ha egy jó trade-et csinálsz duplán bukjuk azt a pozíciót.

Csak akkor lenne értelme ellenkezo pozit felvenni ha rossz trade-et csinálsz.
És azok akik állandóan csak veszítenek elobb-utobb feladják!
Ha nem kereskednek akkor nincs bevétele a cégnek se a spread, swap és a forgalom után! Vagyis nem éri meg nekunk vesztésre játszani! Mi a sikeres kereskedoket szeretjuk!
toblerone nem elérhető   Válaszol idézettel