Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-01-28, 08:58   #1 (permalink)
archenius
Szenior tag

archenius logója

Összes hozzászólás: 491
Hírnév szint: 2
archenius már nem kispályás.archenius már nem kispályás.archenius már nem kispályás.
Alapbeállítás Zooli Trading Klub

Hosszas tanakodás, és mérlegelés után úgy döntöttem, februártól elindítok egy kereskedő klubot. Az érdeklődőkkel egy mozgóátlagokon alapuló kereskedési elméletet, és komplett rendszert szeretnék megismertetni. A Zooli Trading System gondolkodásmódját egyik korábbi írásomban, egy másik közösségi oldalon pár évvel ezelőtt már megismerhettétek. Az elmélet azóta teljesen letisztult, a benne alkalmazott technikai elemek pedig jócskán leegyszerűsödtek.
Az oldal célirányos, főleg napon belüli, a fő devizapárokon (EURUSD, GBPUSD, stb.), történő kereskedéssel foglalkozik, kis időtávon (M5).
Számomra fontos kérdés a hitelesség, ezért a kötések Myfxbook statisztikával, és twitteren is követhetőek lesznek.
A klub előfizetéses rendszerben működik majd, de igyekeztem a hazai viszonyokhoz, és az ismert tanfolyamok áraihoz mérten, minél kedvezőbb árfekvésben meghatározni a tagsági díj összegét. Látogasd meg weboldalunkat, és ha van kedved, csatlakozz hozzánk te is!

http://zoolitrading.com
archenius nem elérhető   Válaszol idézettel