hamsa a kereskedésben a legfontosabb a tőzsdepszichológia. ahhoz, hogy valaki sikeres legyen kell a hit. hinnie kell önmagában és a rendszerében.
a hitet felépíteni nem két nap, de a folyamat gyorsítható pl. myfxbook-al. manapság sok a kókler. mindenki fél. a marketing szakemberek által közölt
információk csak üres szavak. az oktatónak hitelesnek kell lenni. nem mindenki ad ki 150.000 - 200.000 ft-os tanfolyamdíjakat, mert
jól fizetett marketing szakemberek szép szövegeket,képeket,videókat készítenek. ez érthető. bizonyíték kell nem ígéret. bizonyítsa be az oktató, hogy sikeres
és akkor a tanulóban olyan hit keletkezik, ami támogatja a tőzsdepszichológiában.
sokkal jobban támogatja, mint a kereskedéshez semmit nem értő marketing szakemberek. voltam pár forextanfolyamon és a forexegyetemen tanultam meg
a kereskedés legfontosabb elemeit. leesett a kereskedés lényege.
de a myfxbook-al vagy egy egyszerű kereskedési naplóval(kivéve belőle a túl személyes infókat) megtámogatva sokkal jobb lenne. senkitől nem lehet elvárni, hogy 100.000 ezreket fizessen az üres marketingért. ki vesz úgy ingatlant, hogy meg sem nézheti, hogy néz ki kívülről és belülről. majd jön a marketing szakember és majd nyomat egy szép szöveget az ingatlanról.
myfxbooktól függetlenül én megvagyok elégedve a Pintérékkel.
nagyon sokat tanulok tőlük évek óta, de bizony a "myfxbook" egy nagy hiányosság.
|