Idézet:
MRJ eredeti hozzászólása
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék . Nagyon , nagyon kezdő vagyok viszont nagyon jol alakult a hetem és nem tudom mire vélni . Két hete még azt sem tudtam mi a forex majd mult héten regisztráltam egy demo számlára , az indulo 1M-ot kb 2 nap alatt lefeleztem így kicsit elgondolkodtam és más stratégiával indultam a következő 1 millios számlámnak . A 19.-én regisztrált számlám kevesebb mint 1 hét alatt 1,7 M-ra hízott és bár intelligens embernek tartom magam de ennyire nem lehetek ász
Nem az volt hogy feltettem az egészet és egyszer mázlim volt majd gyorsan lezártam és így jött össze , kb 25 kötésem volt . Nem az volt EUR/USD-re tettem és végig mázlim hogy a héten emelkedett kb 10 félre devizapárra tettem volt benne JPY , NZD , CAD , EUR , USD , HUF , AUD , GBP . Nem úgy történt hogy egyszer nyertem sokat a max nyereség 70.000 körül volt de általában 10-30.000 körül nyertem és ezeket 3-10 pip nyereséggel .
Szóval a kérdésem az lenne hogy lehet olyan hogy a demo számlát ugy manipulálják hogy nyerjen a zöldfülű mint mondjuk egy beetetés és késöbb sok pénzzel próbálkozzon vagy inkább tényleg az lehet hogy a 25 kötésből kb 23 nyer az csak mázli és a héten jól álltak a csillagok ? 
Nem tudom mire vélni de azt tudom hogy ilyen egyszerű nem lehet 
|
A demo az demo. Meg mered tenni azt, amit éles számlán sosem fogsz megtenni. Ott csak egyszer vesztesz nagyobb összeget, és lehet, hogy a következő kötésnél már remegő kézzel nyomod le az entert. Mindegy, hogy demoban egymilliót nyersz, vagy csak ezer forintot. Ne az összeg legyen a lényeg, hanem amit csinálsz, az hosszútávon is működjön. Legyen hozzá kitartásod. Nem szerencséd, mert az bárkinek, bármikor lehet.