Téma: IronFX
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-01-29, 11:52   #34 (permalink)
toblerone
Új tag
 
Csatlakozott: 12-01-16
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 18
Hírnév szint: 7
toblerone a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
archenius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hol nézed a pontozásokat, belinkelnéd? Remélem nem egy olyan oldal ahol brókerenként csak 5-10 ember szavazott eddig.

Nyugodt lehetsz nem. Sőt, én általában több oldal pontozását is megnézem, hogy reális legyen az értékelés kiadta pontszám.Idézet:
archenius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kézzel fogható, és ellenőrizhető érv még tőled sem hangzott el, én mégsem LOL-ozok.
Mivel kapcsolatban kéne érvelnem? A pontozás maga tény, és a kiadott értékek is. A leírt kritikák nem tőlem származnak, hanem felhasználóktól, ez is tény. A market maker működését épp egy forex brókercég(!) által készített videó mutatta be nekem kiválóan, bár leírásban már sokszor találkoztam vele.

Idézet:
archenius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Brókerválasztásnak számtalan szempontja lehet, ez egyénfüggő is. Van aki a legjobb spreadre, vagy a pontos teljesülésre hajt, van aki hajlandó magasabb díjakat is kifizetni, ha cserébe egy régi, neves brókernél tudhatja a pénzét, esetleg komolyabb betétbiztosítás is jár a számlájához. Keress nyugodtan ECN brókert, ha úgy gondolod azzal majd jobban jársz.
Jó spreadeket kaphatsz ecn brókernél is, sőt, alapból jobbakat sztm mint egy market makernél. A különbség nem ebben van, hanem, h miben érdekelt az egyik, és miben a másik cég. Az ecn brókercég sem szent, de kevésbé durva mint a market maker. Mondjuk úgy az egyik farkas a másik meg német juhász kutya. Én inkább az utóbbi ellen küzdenék, ha már.
toblerone nem elérhető   Válaszol idézettel