Téma: ForexEgyetem
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-01-30, 05:05   #4540 (permalink)
Tradersanya
Új tag

Összes hozzászólás: 23
Hírnév szint: 2
Tradersanya a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
hamsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
StLui: ha tényleg csak nekem akartál volna írni, akkor csak a nickemet írod le ;-] A másik, hogy nem igazán értem miről beszélsz. Én nem támadtam, hanem pont, hogy megvédtem a profit.hu-t, de nem csak őket. Írásomban arra próbáltam rávilágítani, hogy van egészséges kételkedés és van értelmetlen vagdalkozás meg rágalmazás között. Ami itt ment inkább az utóbbiba tartozott és erre a "jelenségre" reagáltam.
Egyébként meg a minimum, hogyha idézel egy hozzászólást, akkor végigolvasod, hogy tudd miről is szól -.-

smk: Dettó nem vágom, hogy jön ide, hogy én "ne erőlködjek"!? Egész egyszerűen csak azért írtam azt amit írtam, mert azt hittem, hogy ez egy fórum, és tévedésből azt hittem, hogy a fórumon az a szokás, hogy emberek véleményüket megosszák egymással, mely olykor bizony ellentétes, de a fórumozás első és legszigorúbb szabálya, hogy tiszteletben tartom más véleményét. Szóval, amennyiben nem tudsz érdemben hozzászólni magához a témához, hanem csak másokat (engem) oltani (divatosan trollkodni), akkor inkább menj és erőlködj te valahol máshol.
Kikéred magadnak a fórum használatát, oktatod az etikettet, de közben a használata még nem megy. Semmi baj. Amiket annak hittél, hogy neked szólnak, azok nekem szóltak, mint válasz. A fejlécből kiolvasható, csak az idézet a Te neveddel kezdődik.

Mielőtt nagyon elfajulnának a dolgok , gondolkodásra, és némi bölcsességet javasolnék , óvatosan a védőbeszédekkel.

Szeretném, ha átgondolná mindenki, most miért nem az történik veletek, - akik azt érzik támadás éri Pétert, a céget- ? , hogy…… Miért ne lehetne teljesen jogos egy ilyen irányú vélemény és kétely.
Ezt valóban hitelt érdemlően bizonyítani kell, ezzel is erősítve a Profit, Péter tudását, hiteleségét, szakmai, tradelési eredményességének, bizonyítását.

Miért nem gondolkodtok így:

Akár igaza is lehet TraderSanyának,
Péter annak érdekében, hogy kihúzza ezeknek a kételkedőknek, a méregfogát, valóban bizonyítsa be és tegyen pontot ennek a parttalan vitának a végére.

Nekünk nem kellene bizonyítania, Mi tudjuk, meggyőződésünk, hogy valótlan és igazságtalan rágalmazás az egész, de tegye meg , hogy mellénk áll és is kiáll mellettünk.
Tegye meg , hogy bevezeti azt a hiteles lehetőséget, amivel ezen túl kétséget kizárhatóan folyamatosan bizonyítani tudja, hogy hosszútávon eredményes trader és ezt végre folyamatosan elhiggyék.
Neki aki évek óta „eladja” a tudását, nem gond bebizonyítani , nem csak tanítja, csinálja is, és közel 10 év szakmában töltőt idő után, nem hivatkozhat semmire , miért ne lenne eredményes.

Tegye meg nekünk, hogy továbbra is vakon bízhassunk benne, és ezen túl is megtarthassuk felé töretlen elkötelezettségünket.

Miért nem ez a reakciótok, miért nem ez jön ki belőletek?

Miért nem mondjátok azt, ez egy felvetés, de ezt nagyon egyszerűen cáfolni lehet, sima ügy. Egy értelmes józan ember az mellett áll ki, és képvisel, amiben nem csak hisz, de kétséget kizáróan már meggyőződőt, az valóban igaz, hitelesen, bizonyítottan úgy van.

Vagdalózással, vádaskodással illetsz. Szeretném, ha megírnád Te konkrétan milyen értelmes, kézzelfogható, bizonyítékot tudsz, hogy Péter hosszú távon sikeres eredményes trader.

Nem tudsz? Akkor mi mellé állsz? Ki kötekszik? Én? Kételyeim vannak, meg szeretnék bizonyosodni, ez miért baj. Ne legyen már evvel probléma, konkrét válaszokkal, bizonyítékokkal meg szeretnék világosodni.

Az miért van, hogy Ti nem így gondolkodtok, ez egy jó visszaigazolás lehetne saját magatoknak is. Miért érzem a demagóg, kötelező ellentmondás melletti kiállást.

Állj Te is az igazság kiderítése mellé, ne azok mellé, akik nem hisznek benne, az igazság mellé. Dőljön el , Te is igazold vissza meggyőződésed. Miért nem ezt akarod képviselni.

Miért?
Tradersanya nem elérhető   Válaszol idézettel