Helló
2011.01.11 óta 3 tradem volt demoban H1-en. gondoltam felnézek ide- nem sűrűn szoktam- hogy megnézzem hátha csinnált valaki valami hasonlót, tanuli belőle, ha esetlg valaki jobban oldotta meg a szitut. Hát nem tudtam végig olvasni a hozzászólásokat.
Sok hozzászólónak fel sem tőnik hogy mi ennek a topiknak a címe és hogy mi a célja. Ha engem érdekel az FE tevékenysége akkor keresem a vele kapcsolatos dolgokat. Ha valakit nem érdekel, vagy csak negatívan tud hozzászolni ehez a fórumhoz, akkor minek van itt egyáltalán.
Tényleg azt hiszitek (tisztelet a kivételnek) hogy ennek a topiknak az a célja hogy bizonygassuk hogy az FE igaz, vagy csaló???????
Ja, bocs, Ti vagytok a nagy megmentők akik óva intik a sok tudatlant, hogy jajj nehogy elmenyj már és kiadj 115 000 ft-t arra az oktatásra, mert tuti hogy nagyon megbánod, Én még nem voltam, de te tuti hogy nagyon megbánod.
Semmilyen közöm nincs az FE-hez, de ha tetszik akkor foglakozok vele ha nem akkor viszont nem fröcsögök róla negatív dolgokat.
Vegyük már tudomásul hogy az FE egy profitot termelő okató cég, hogy "AMWAY" tipusú marketinget használ???? Hát mi mást használna ha ez működik?????? Kizárja ez a dolog azt hogy az emberek a pénzükért hasznos dolgot kapjanak??? Szerintem egyáltalán nem. Biztos-e hogy ők tényleg hosszútávon tudnak-e profitot termelni???? Nem, de nézz már körül ember, van olyan dolog amit biztosan ki tudsz jelenteni bárkiről, úgy hogy senki az égvilágon nem tudna jó okokat mondan, hogy az miért nem igaz?
A másik. Jelenleg a tanfolyam ára 115 000 FT, Bocs ha nagyképűnek tűnik, de ha valaki ebben az üzletben egy kicsit is fantáziát lát és van egy kis realitása, akkor észre kell hogy vegye hogy ha nincs annyi pénze hogy ezt az árat kifizesse, akkor mit akar a továbbiakban elérni? 10 000 usd alatt számlát nyitni szerintem semmi értelme, ehez képest a 115 000 huf elég kevés.
Akkor most mindenki felteheti a kérdést, hogy akkor én minek írogatok ebbe a topikba ilyeneket és miért nem teszem fel a 3 trademet és szólok hozzá érdemben a topikhoz.
1, Azért írtam ezt a hozzászólást mert rettentően idegesít hogy emberek ennyire negatívan állanak hozzá a dolgokhoz. Egyszerű, ha jót nem tudsz mondani, akkor maradj csöndben. Mindenki a saját felelőségére el tudja dönteni, hogy kiad-e enyi pénzt arra a tanfolyamra.
2, Azért nem raktam fel tradeimet, mert még nem voltam a tanfolyamon, és mivel szerintem az FE által (is) oktatott stratégiáról kellene okoskodni, így nem lehetek benni biztos hogy arról és úgy beszélek, ahogyan a tanfolyamon elhangzik. Sok ember itt ódákat zeng a P szignálokról, úgy hogy nem volt tanfolyamon.
Részemről azt tanácsolom azoknak , akik szeretnék elsajátítani ezt a stratégiát és bíznak az FE-ben, de nincs pénzük a tanfolyamra hogy nagyon gyorsan hagyják abba olvasni ezt a fórumot és húzzanak el Magyarországról, mert ennyi negatív ember nincs máshol, és keressék meg azt a 15 20 ezer dollárt ami kell az induláshoz. Én ezt tettem 5 ével ezelőtt. Higgyétek el, nagyon gyorsan megy ez kölfüldön.
Sok szerencsét!
|