Téma: ForexEgyetem
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-01-30, 09:42   #4544 (permalink)
hamsa
Új tag

Összes hozzászólás: 14
Hírnév szint: 2
hamsa a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én tényleg nem értettem a hozzászólásukat. Ráadásul egész este arról álmodtam, hogy skizofrén vagyok LoL
Mostmá tudom mér...

Minden amit írtam visszaszívom (>.<) Bocsesz! Remélem nincs örihari...

Tradersanya:
Én értem amit mondasz. De tényleg lenne olyan "mérés", mely téged meggyőzne a sikerességről? Én úgy érzem, ha sikertelenséget bizonyítaná, akkor nem érdekelne az adatok "igazság" tartalma, míg ha azt bizonyítaná, hogy ez működik, akkor csak tovább kutakodnál, hogy találj valami hibát.

A másik, lehet, hogy nem is ezzel kereskednek, de ezzel kezdték. Ha meg nem csinálja, mivel bizonygasson? Ha van jobb én sem használnám a régi kevésbé jót, ugyanakkor, ha egy kezdő odajön hozzám, hogy taníts meg tőzsdézni biztos, hogy nem a legkifejlettebb hitech csúcsszuper kereskedési rendszeremet mutatnám be, mert nem értené úgysem a lényegét.

Ez olyan, hogy osztani, szorozni tudok papíron, de középiskola első osztálya óta nem használtam. Egyszerűen azért, mert eleve tudok módszert amivel gyorsabb fejben, a másik meg, hogy ott a számológép. Mégsem azzal kezdeném az oktatást, hogy na fiam itt a számológép... és akkor még lehet a számokat sem ismeri.

Nem azért védem az ő álláspontjukat, mert odavagyok értük. Én egész egyszerűen azt szeretném megérteni, hogy téged mi indíttat a "támadásukra", miért van ekkora igényed az igazuk bebizonyítására. Ha bebizonyítanák, hogy ez működik, akkor csak ezt a stratégiát használnád? Elmennél az oktatásukra? Te lennél a legnagyobb toborzójuk? Mi tennél akkor, ha bebizonyítanák, hogy működik a rendszerük?
És természetesen ennek az ellenkezője is igaz, hogy mit tennél, ha bebizonyosodna, hogy nem működik? Mi lenne akkor, ha kiderülne, hogy neked van igazad?
Erre választ tudsz adni egy számomra nagyon nagy kérdésre adsz választ
hamsa nem elérhető   Válaszol idézettel