Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-01-31, 20:54   #3129 (permalink)
MRJ
Új tag

Összes hozzászólás: 25
Hírnév szint: 1
MRJ a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Dvit eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia. Élvezd ki a sikerszériát, hamarosan vége. Nekem is 2 hétig sikeres kötésem volt m1-ben, "megérzésre hagyatkozva". 3. napon hívott az Alpari.(lemerült mikor felvettem..) Harmadik héten továbbléptem, és elkezdtem a h1-h4-d1 időben tanulni. Most ott tartok, hogy nekem sokkal nehezebb, mint a "szerencsés m1" volt...próbálok csak a legszebb gyertyákra belépni, várok még utána egy kicsit stb. Ma bekötöttem USDCAD-ra, nyertem 40 dollárt...meg még mással kb. 15öt, viszont buktam 4 páron vagy 50ezret, holott azok számomra egyértelműbb gyertyák voltak, mint a nyerő.
Én úgy érzem, hogy a tőzsdén csak az lehet hosszútávon sikeres, akinek évtizedes tapasztalata van és/vagy áll mögötte egy-két "jó ismerős"...

Viszont ha jól emlékszem valaki írta, hogy "A reggeli órákban amikor nyit a londoni tőzsde, az ár 80%-ban visszatér a nyitóárra. Ezt érdemes lekereskedni" Ezt hogy is kell érteni? A nyolcórás gyertya nyitóárához? A hajnali árhoz? Melyik árhoz? Ez tényleg egy hosszas megfigyelésen alapuló bevált módszer, vagy ez is csak egy finoman fűszerezett "kacsa "..?

üdv-.

Próbálom élvezni csak elveszi a kedvem hogy élőben biztos nem így menne , nem mehet így különben itt már mindenki milliomos lenne
MRJ nem elérhető   Válaszol idézettel