Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-02-10, 07:59   #13 (permalink)
WiZARD
Új tag

Összes hozzászólás: 25
Hírnév szint: 4
WiZARD már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.WiZARD már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.WiZARD már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
eszpe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Wizard annyiban van igazad, hogy ha "éles" pénzzel játszol, akkor nagyon tud fájni a bukta. Viszont az öröm meg túlságosan mámorít egy kezdőt.
Ezek szerint te rögtön úgy kezdted, hogy betoltál x millát, oszt hagy szóljon?
Gondolom autót vezetni is úgy kezdtél, hogy vettél egy 7-es BMW-t, és kimentél az M7-esre a szemközti felhajtón. Hiszen az autóvezetést is úgy lehet igazán megtanulni, ha megérzed a veszélyt.
...
Nos, elárulom neked, hogy engem eléggé feltüzelt a tőzsdejáték is elsőre. Sőt, amikor már élesben nyomtam egy jó ideje, az egyik barátom is elkezdett tőzsdejátékozni. Csak a pénz volt virtuális, amúgy PETI kliensen nyomta. Ne tudd meg, hogy izgult, sokszor jobban, mint ahogy mi, akinek frankón pénze is bánhatta a dolgot...
részben igazad van, de az autós példa az sántít, mert először jogsi kell, ahhoz meg tanpálya, kresz és oktató...

biztos mások vagyunk, de egy demószámla engem nem tudott feltüzelni, nem tudtam izgulni érte.
pont a kezdő számára elért nyereség/öröm miatt írtam, hogy fontos veszteni is, mert az fog valamire megtanítani.

ha nem is x millióval, de elég sokkal (számomra) kezdtem. 3 napig óvatos voltam. nyertem is vele. hirtelen qrva nagy lett az önbizalmam, és a következő 2 hétben sikerült elbuknom a tőkém 80%-át. sokat tanultam ebből, 1.5 hónap alatt sikerült visszanyerni, és plusz 10% körül is voltam az eredeti tőkéhez képest. ekkor picit megint úgy éreztem hogy milyen király vagyok, és csak nyerni tudok. innen gyorsan meglett a teljes nullázás. most próbálok összeszedni némi pénzt, hogy újra kezdjem. szarul esett, jól jönne az a pénz, de úgy érzem hogy nagyon sokat tanultam ebből, és demószámlával, vagy tized ennyi pénzzel közel se tanultam volna ennyit belőle.
WiZARD nem elérhető   Válaszol idézettel