Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-11-22, 08:43   #285 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.370
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
MIKXI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Köszi a válasz.
Rosszul írtam nem daytredelni akarok inkáb csak 1-2-3 nappban gondolkozom.
Day tredelni nem nagyon tudnék mert melozom nap közben és nincsen rá időm.
Viszont swing tradelni azt tudok meló melet is. Remélem ezt jól gondolom.
1 éve csinálom a beragadást saját bőrömön tapasztaltam meg de szerencsére minimális buktával kijöttem belöle. Éves szinten ami az elsö volt 23% tiszta hasznom volt.
Ez a 23% jónak mondható vagy kevés?
Határidős swing kereskedést melyik piacon ajánlanál nekem a tökém nem tul nagy.
Lehet igazad van a saxonál tényleg sok töke kell a nyitáshoz.
10000$ ha jól tudom.
Üdv Mikxi.
A 23% lehet jó is meg nem is. Abból a szempontból mindenképpen jó, hogy vered a banki kamatot több mint duplával, és abból a szempontból is jó, hogy az első éved pozitív volt. Sokan szeretnének ilyet az első év után.
Egy aktív tőzsdei kereskedő ennél többet képes csinálni ha sikeres, főleg ha folyamatosan visszaforgatja a tőkét, de ha eljutsz odáig majd magad is tapasztalod.
Swingre jó a magyar bux is, főleg ha kis tőkéd van. Én daytradelésre nem ajánlottam. Kár, hogy csak egy aktív instrumentum van az BUX decemberi lejárata. Jók még a jenki határidős indexek is, pl az s&p a világ leglikvidebb határidős indexét adja. Elvileg elég sok határidős cuccot tudsz kereskedni a másik topicban említett WHselfinvest-nél, ami biztosan egy megbízható cég, bár a platformjukat annyira nem ismerem, mert ugyan nyitottam egy számlát náluk nem olyan rég, de az adatokat a Metába továbbíttatom velük ha minden igaz.
http://www.whselfinvest.com/ (németül is tudsz velük kommunikálni)
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel