Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-11-22, 10:10   #18 (permalink)
sidius
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
AIG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hali Sidius!
Tudnal kicsit tobbet irni az 1-2-3 modszerrol es a 3dimenzios kereskedesrol!Mennyi az az idoszakasz ,amit leghamarabb atlatsz es a "piac elott tudsz jarni"?THXAIG
A három dimenziós lényege, hogy három dimenzióban azaz felbontásban figyeled a piacot. Mondjuk órás,15 min,5 min. Azért ismerni kell a fő csapáairányt naposon is. Figyelheted valmilyen indikátorral is, trendvonalakkal, támaszokkal-ellenállásokkal, mozgóátlaggal.
Pl: felraksz egy mozgóátlagot mondjuk 50 naposat. Amikor óráson, 15 percesen és 5 percesen is egyirányba megy az árfolyam tehát átlépi a mozgót egyirányba, akkor lépsz 5 percen ennek megfelelően, és levezényled a kereskedést. Ami nagyon fontos, hogy ha lehet akkor a fő trend irányában kell belépni (vagy ha nem, akkor veszély esetén 1 centtel is meglógni), és figyelni az erős támaszokra vagy ellenállásokra.
Az 1-2-3 pedig a csökkenő aljakhoz-csökkenő tetők növekvő tetőkhöz-növekvő aljak lekereskedésének elvén alapul. Berakok róla egy kissé hevenyészett rajzot, de valahogy így kell elképzelni. Sajnos azért az ilyen tipusú borulások nem olyan sűrűn fordulnak elő, a legeslegjobb esetben naponta kb 1 ilyen van, a többinél meg kell elégedni kisebb profittal is. Itt is lényegesn, hogy a trendvonulattal tisztában legyünk, mert különben bele lehet futni a bukókba.
Csatolt kicsinyítések
daytrader-tapasztalatok-1-2-3....jpg  
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel