Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-02-18, 06:24   #3140 (permalink)
archenius
Szenior tag

archenius logója

Összes hozzászólás: 491
Hírnév szint: 2
archenius már nem kispályás.archenius már nem kispályás.archenius már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
Lasz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!
Kezdőként nem értem, hogy sokan miért ennyire bonyolultan határozzák meg a belépési pontokat?
Az én véleményem szerint egyáltalán nem mindegy hol lépünk a piacra.
Meghatározhatóak olyan pontok, ahol dinamikus elmozdulás várható. Elég csak ezeken a szakaszokon kereskednünk.

Idézet:
A többség több indikátort használ és (szerintem) belemagyarázza a bonyolult szignálokat (ha ez metszi ezt és ez ehhez a szinthez konvergál akkor nyitok longot) holott semmi sem garantálja, hogy a következő percben nem fordul meg az egész. ( Szerintem ez egyszerűen abból az érzésből fakad, hogy kontroll alatt akarjuk tartani a piacot)
Csak a gyertyákból nem olvasod ki azokat az információkat (max. több év után), amit az indikátorok egyszerűbben megmutatnak neked.

Idézet:
A kérdésem az lenne, hogy nem lenne jobb, ha egy nagyon egyszerű belépési stratot alkalmaznánk ( pl 3 MA metszéspontjait) és inkább a kilépésre koncentrálnánk? ÉN úgy látom, hogy a belépés egyáltalán nem olyan fontos, mint a kilépés menedzselése.
Jól gondolom, vagy inkább maradjak csendben és próbálgassam csak a belépési technikákat?
Ha már kezded megtalálni a jó belépési pontokat, akkor még kb. háromszor annyit kell majd keresned a jó kilépési pontokat, és felépíteni a pozíció kezelési szabályokat.