Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-03-16, 19:57   #8 (permalink)
xexees
Tag
 
Csatlakozott: 10-03-23
Összes hozzászólás: 67
Hírnév szint: 9
xexees a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kilépési stratégiából állitólag van neki vagy 20-nál több. Én párat ismerek belőle. Mivel neki az a mániája, hogy a pénzt a kiszállással keressük, nem beszállással (és hát idővel ezt nekem is be kellett látnom ) ezért informálódtam, de mindet nem sikerült felderíteni.

VAnnak a trend irányú kötésekhez használt, és a nem trend irányú kötésekhez használt kilépések.

Trend irány (ahol természetesen a kötés futásának a célárnál túlra nagyobb az esélye, a célár közelében szívesen használja a perces chart 10 utolsó gyertya tető/aljat. (Donchian (10). Profitosok is ezt használják.
Előtte trend irányban 30%-os csúszóstopot használ, miután BE-be huzta a kötést és még nem ért a célárhoz.

Statisztikai alapú stopok: ha van a célárig 5 pip , akkor a stopot az aktuális ár alá huzza 5 pipre, 1:1 R/R miatt. (Ne veszitsen többet, mint amit megnyerhet)

Ha vacakol a kötés és nem akar a holtpontról mozdulni,(" a piac nem ad pozitiv visszajelzést" (ez a körmönfont fogalmazás nagyon tetszett) akkor vannak a pozició felezések. Ez az időstop kb 20 perc, ha nem megy jó irányba, akkor felez vagy likvidál.

Trend ellen már nem játszadozik ennyit:
Pl Hirtelen jelentősen nagyobb forgalmú a gyertya : kiszáll. Ez a Volume stop. A Volume spread analízis szerint ez a trend ellenérdekű nagypénzű csoport ("okos pénz") megjelenése. Fordulás várható.

Gap betöltésnél a rés erős ellenállás azaz célár, ott kézzel zár. open tesztnél meg a nyitó
ár a célár ott zár kézzel.

Hirtelenjében ezek jutnak eszembe, ha valaki tud valamit a többi húszról kiváncsian hallgatom.
xexees nem elérhető   Válaszol idézettel