Sziasztok!
Teljesen új hús vagyok ezen a fórumon. Olvasva az itt leírtakat, bizony nem sok kedve lenne az embernek nekifogni a FreedomRocks –hoz.
Én szeptembertől vagyok tag. Előtte tőzsdéztem ugyan, de a válsággal belefutottam egy nagy pofonba. Igaz, azóta azt sikerült ki korrigálnom, a dolgokat, elmondhatom, nem vagyok a vesztes oldalon.
Mikor meghallgattam az előadást, nagyon elgondolkoztam a dolgon. Az MLM –része nem nagyon érdekel, mert azt gondolom róla, egy idő után kifullad, ha a tag nem keres többet, mint a bérleti díj, akkor hamar inaktív lesz a rendszerbe, azután meg nem fizetnek.
Viszont nekem az ajánlások, ha betartom a szabályokat működnek. 10 esetből 8 szor pozitív lesz a pár. Igaz én a demo időszak alatt szerzett tapasztalat szerint csak EUR/USD és USD/CHF párra kértem ajánlást. Azt pedig, hogy ezt az ajánlást Bay vagy Sell irányba vettem-e meg, a EUR/CHF 30 perces táblán nézett, trend iránya határozta meg.
Ha oldalazott, vagy emelkedőben volt, akkor Bay a vásárlás irány, ha csökkenő volt akkor a Sell volt a vásárlás iránya. Az esetek 80%-ba egy-két órán belül (de sokszor jóval hamarabb) pozitívba fordult s pár.
Fontos szabályok:
Ajánlást csak akkor kérünk, ha aktív a piac.
De. ½ 9-től - 11 –ig. Du ½-2 –től 19 –ig.
Ha átfordult pozitívba, 50-100-150$ nál lezárom a kereskedést.
Sok esettben ha tovább hagyom, vissza tér negatívba, mert trendet vált a EUR/CHF.
Csak a számla alap egységéért vásárlok.
-250$ -nál több veszteséget nem engedek.
Én 1000$ számlát nyitottam 10.hóba. A butaságom miatt az USA piacon. Az nehezített pálya. Mégis ezzel a módszerrel egy hónap alatt duplázódott a számlám. 11.hóba áttettem az angol piaci területre (az FXCM –nél)
12.-hóra 6000$ -os lett a számlám.
Ekkor elszállt velem a ló. Azt hittem, itt a kánaán. Én már mindent tudok. Nem is tartottam be a szabályokat és egy kicsit jobban is jött a pénz. Már 9000$ fölött járt a számlám. Aztán ez a kis dollár erősödősnél itt a hó közepe táján, megkaptam a pofonomat. Küzdöttem, küzdöttem, de buktam 7352$ -t, két lépcsőbe.
De igazából annak örülök, hogy megmaradt a számlám, ami ma 2380$ -van. Én még ezzel is pozitívba vagyok a kezdetekhez.
Azt gondolom, hogy ha valaki betartja a FreedomRocks szabályait, akkor azért egy hónap átlagára vetítve tudd napi 50-100$ -t keresni, mondjuk 2000$ -os számlával. Azt hiszem, ez nem olyan rossz pénz havi kiegészítésnek.
Akkor miért is kell ezt a FreedomRocks –ot ennyire lehúzni?
Barátsággal: Dundi
.
|