Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-05-04, 14:17   #56 (permalink)
MA3MA50
Tag
 
Csatlakozott: 12-04-15
Hely: Makó
Összes hozzászólás: 41
Hírnév szint: 7
MA3MA50 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Gratulálok.
Nem bazdmeg fogalmam sincs mi az a mozgó kereszt és a forexet is még csak 3 és fél éve nyomom napi több órában.
Backtesztelni is csak egy néhányszor próbáltam többek között ezt a verziót is az első évben amikor még én is elhittem hogy ilyen egyszerű a kereskedés.
Ráadásul baráti körömben egy kezemen nem tudom megszámolni hány profi mt4 programozó van. Majd szólok nekik hogy jó nagy hülyék, mert itt volt a szentgrál az orruk előtt...
,,Nem *******...."
Először is köszönöm az illedelmes hangnemet, úgy gondolom én se használtam ilyen szavakat, alap műveltség lenne, szerintem, hogy te se használj ilyen szavakat, pláne, aki egy (elismerem) nem jól megfogalmazott, hiányos üzenetre, ilyen idegesen válaszol, mint ahogy te, és ennyire felkapja a vizet, és ennyire ideges lesz, mint te, annak lehet át kellene gondolni, hogy akar-e egyáltalán valaha tőzsdézni. De ez csak az én véleményem, gondolom erre is jön, egy obszcén szavakkal nyitott, lenéző és kioktató üzeneted.

Másodszor nem nyersen, önmagába gondolom az egészet, de ezt már egy-vagy két hozzászólással fentebb leírtam, ha annyira bele szeretnél kötni a dologba, akkor javaslom olvasd el ezt: Kereskedési Stratégiák Itt teljesen leírtam mit, hogy csinálok. A barátaidra meg nem igazán vagyok kíváncsi. Gratulálok, hogy nekik ennyire jól megy. Nekem EZ a dolog MEGY (bár eddig ezt csak részvényeken kereskedtem le) és sikeres, ugyanúgy nézem a trendcsatornát, supportot, resistance vonalakat. Ez egy bónusz stratégia hozzá, ami igenis működőképes, ezt tapasztalom. Főleg, eleve nem is azon volt a hangsúly a kérdésemen, hogy működik-e, hanem, hogy tőkeáttéttel lehetséges-e ,hogy ugyanígy működjön ez a terminológia.
És még egyszer: remélem nincs még egy ideges, lenéző üzenet a tarsolyodban, mert azt végig se fogom olvasni! Ha akarsz segítesz normális hangnemben (amit elvárok mástól is, de én is betartom), vagy pedig egyszerűen ne válaszolj.
__________________
,,A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."
MA3MA50 nem elérhető   Válaszol idézettel