Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-05-04, 15:15   #64 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
MA3MA50 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
,,Nem *******...."
Először is köszönöm az illedelmes hangnemet, úgy gondolom én se használtam ilyen szavakat, alap műveltség lenne, szerintem, hogy te se használj ilyen szavakat, pláne, aki egy (elismerem) nem jól megfogalmazott, hiányos üzenetre, ilyen idegesen válaszol, mint ahogy te, és ennyire felkapja a vizet, és ennyire ideges lesz, mint te, annak lehet át kellene gondolni, hogy akar-e egyáltalán valaha tőzsdézni. De ez csak az én véleményem, gondolom erre is jön, egy obszcén szavakkal nyitott, lenéző és kioktató üzeneted.

Másodszor nem nyersen, önmagába gondolom az egészet, de ezt már egy-vagy két hozzászólással fentebb leírtam, ha annyira bele szeretnél kötni a dologba, akkor javaslom olvasd el ezt: Kereskedési Stratégiák Itt teljesen leírtam mit, hogy csinálok. A barátaidra meg nem igazán vagyok kíváncsi. Gratulálok, hogy nekik ennyire jól megy. Nekem EZ a dolog MEGY (bár eddig ezt csak részvényeken kereskedtem le) és sikeres, ugyanúgy nézem a trendcsatornát, supportot, resistance vonalakat. Ez egy bónusz stratégia hozzá, ami igenis működőképes, ezt tapasztalom. Főleg, eleve nem is azon volt a hangsúly a kérdésemen, hogy működik-e, hanem, hogy tőkeáttéttel lehetséges-e ,hogy ugyanígy működjön ez a terminológia.
És még egyszer: remélem nincs még egy ideges, lenéző üzenet a tarsolyodban, mert azt végig se fogom olvasni! Ha akarsz segítesz normális hangnemben (amit elvárok mástól is, de én is betartom), vagy pedig egyszerűen ne válaszolj.
Tudod számtalan írásjelet tenni a mondat végére / felkijáltójel , kérdőjel/ írásban kiabálást, indulatokat jelent.
Én nem húztam fel magam rajta csak méla undorral olvastam amit írtál és ennek hangot is adtam.


Ja és hogy az indító topic témájánál is maradjunk:
mi köze a tőkeáttétnek a sikeres kereskedés technikájához?
ha nem haragszol megválaszolom gyorsan: SEMMI

Több szót nem szeretnék vesztegetni a témára.

További szép napot!
  Válaszol idézettel