Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-05-04, 16:29   #67 (permalink)
MA3MA50
Tag
 
Csatlakozott: 12-04-15
Hely: Makó
Összes hozzászólás: 41
Hírnév szint: 7
MA3MA50 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Styann01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ez bármilyen fórumon meglévő jelenség. Vannak akik jó ideje csinálják, vannak akik nem, és csöndben olvasnak, vagy normálisan kérdeznek, vagy nagy mellénnyel kérdeznek. Utóbbival van a baj, és már én is rohadtul unom az egészet. Csináljon mindenki azt amit akar, akkora arccal amekkorával akarja.
  • Ha valaki abban a hitben van, hogy az ECN jó, az MM lehúz, akkor menjen ECN-nek mondott brókerhez, ami pontosan ugyanúgy működik, mint a MM, csak az elszámolás és a lehúzás módja más. Meghagyom a hitét.
  • Ha valaki azt hiszi, hogy egy MA kereszt, amivel minden kezdő kezd, az marha jó, akkor csinálja.
  • Ha valaki 2000es áttéttel akar NFP-t trédelgetni, akkor csinálja.

Nem kell foglalkoznia azzal, hogy ki mit mond, ki mennyi ideje csinálja, tegye azt amit jónak lát.

"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Pontosan így van. Nap mint nap megpróbáljuk többen is megvédeni az embereket saját maguktól, de nem lehet. Az ember a pofonból tanul, amit kap. Majd ha lehúzta az ECN, vagy elkezd darálni MA kereszttel, vagy margin lesz a hírkereskedés vége megtanulja. Nem hibáztatok ezért senkit, ilyen az ember, de nagy arcú visszakérdezés helyett legalább gondolkodna el azon amit olvas olyan emberektől, akik nem tegnap óta csinálják.
Igazad van, de amikor kísérletezek akkor csak Demóval csinálom természetesen. Éles számlán sose csinálnék ilyet. Szeretnék ismerkedni lehetőségekkel amiket érdekesnek találok, erről van itt szó semmi másról.
__________________
,,A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."
MA3MA50 nem elérhető   Válaszol idézettel