Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-05-04, 17:12   #69 (permalink)
MA3MA50
Tag
 
Csatlakozott: 12-04-15
Hely: Makó
Összes hozzászólás: 41
Hírnév szint: 7
MA3MA50 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Styann01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Igen, de melyikről olvastál többet? Hogy hírben kereskedjünk, vagy hogy kerüljük őket? Fosni sem kell tőle ha az ember mondjuk m15 fölött mozog (kivéve pont az NFP, vagy kamatdöntések), de azért nyílegyenesen belemenni... Ami meg a másik, hogy ha 2 éve csinálod ezt az egészet, akkor tudnod kéne, hogy mi a különbség demó és éles között, és azt is, hogy a hírek számunkra nem kiszámíthatóak. Ha csak valaki nem megy rá rohadtul a fundára, akkor hogy képzeli, hogy tudja mi van beárazva, mit fognak a hír után beárazni, egyáltalán milyen hatással kéne lennie egy hírnek az adott devizára. Kijött egy jó britt hír 10:30kor. És? Lehet, hogy közvetlen utána azonnal beárazzák a következő rossz hírt. Nem egyszer láttunk zuhéjt jó hírre. Ami meg a másik, hogy lehet, hogy demon be tudod kötni, örülsz, mint a majom, de élesen nagyon nem biztos, hogy be tudod, és egy ilyen 20-30-50-100 pipes ugrálás nem gyerekjáték, főleg, ha a 2000-es tőkeáttétről beszélünk. Persze poénból el lehet füstölgetni 100 dolláros számlákat, de minek?
Habár ez a 14:30as bejött, ezt a hírre kereskedést ráhagyom a következő 10 évre
Az MA crossos dolog az megy tovább a leírtak alapján. Kis pénzzel, és ha fél évig még mindig ugyanilyen sikeres a dolog, majd rászánok egy picit nagyobb összeget.
A negatívum mellett ez született meg bennem a hozzászólások hatására, és ezért köszönetem
A 100 dolláros számlafüstölgetés pedig azért érdekelne, mert gondolj bele:
Adott mondjuk egy kitörés, és mondjuk felfele menő trendbe van, és teszem fel néhány indikátor is jót jelez. (előfordul ritkán ilyen )
Ez (nálam) eléggé egy beszállásra utaló jel lehet. Ekkor ahelyett, hogy szokásomhoz híven megnyitom egy kis pénzecskével a pozíciót, inkább az Exnessnél megnyitnék egy 100$os pozit extramagas 2000×es tőkeáttéttel. A kérdésem, hogy EZ ÍGY lehetséges-E ?
__________________
,,A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."
MA3MA50 nem elérhető   Válaszol idézettel